Back to Question Center
0

És possible crear enllaços d'entrada permanent de forma gratuïta?

1 answers:

Si esteu llegint aquest article, probablement voldreu generar més trànsit al vostre lloc web, bloc, article, etc.Aquest article està especialment dissenyat per a aquells que vulguin obtenir enllaços d'entrada permanents sense gastar un cèntim. No obstant això, vostè ha de saber que aconseguir enllaços d'alta PR de forma gratuïta, es portarà paciència i treball dur. Si pugueu obtenir enllaços d'enllaç PR rellevants i rellevants sense cap esforç, no us caldria aquesta peça de contingut, ¿voldries?

Primer diguem algunes paraules sobre els enllaços d'entrada i la seva importància per a la generació de trànsit. En termes generals, els enllaços d'entrada són els que ocorren quan una font web es vincula a una altra. Funciona bastant senzill. En primer lloc, els robots de Google analitzen una font on es col·loca l'enllaç d'entrada. Avaluen la rellevància i la qualitat del contingut que es basa en aquesta font. A més, els motors de cerca presten atenció a un lloc web PageAuthority i PageRank, així com a la quantitat i la qualitat del trànsit entrant. Un cop feta aquesta recerca, els rastrejadors de cerca ràpidament fan un cop d'ull a una font web enllaçada per garantir que un enllaç sigui rellevant i confiable. Si assumeixes aquestes dades, Google fa una nota per augmentar la classificació del lloc web connectat la propera vegada que s'hi rastregi.

És per això que més enllaços d'entrada vol dir més trànsit i, posteriorment, el rang superior del lloc web. En el seu terme, el trànsit significa nous clients que portaran diners al vostre negoci en línia. Per tant, podem dir que els enllaços d'entrada us proporcionen diners i un elevat rendiment de la inversió.

És raonable comprar backlinks permanents?

Molts webmasters decideixen comprar enllaços d'entrada per accelerar un procés de millora de la marca. Tanmateix, heu de ser un expert en ell per comprar precisament els enllaços d'entrada que poden aportar valor al vostre lloc. De lo contrario, no es pot obtenir cap retorn o fins i tot empitjorar les coses.

Hi ha molts especialistes fraudulents de SEO a la web que prometen crear els anomenats enllaços d'entrada "alt PR" o "d'alt valor". Si compra aquests enllaços, només us perdreu els vostres diners. Perquè encara que els enllaços d'entrada siguin d'origen web amb un alt rang de pàgina, no significa res si no són rellevants per al vostre lloc. D'altra banda, Google pot detectar fàcilment els enllaços comprats i penalitzar tant el comprador com el venedor.

No hi ha cap dubte que alguns dels serveis que obtinguin els seus enllaços són de molt bona qualitat. Poden generar tants enllaços d'entrada al vostre que pagueu. Tanmateix, hi ha un fenomen interessant, tan bon punt deixeu de pagar pels seus serveis, els enllaços que es van crear al vostre lloc seran eliminats.És per això que els enllaços de retorn pagats no són la millor manera d'obtenir trànsit dels motors de cerca.

Quines són les altres maneres d'obtenir enllaços permanents?

Podeu crear enllaços d'entrada per compte propi, establir bones relacions comercials amb les fonts web relacionades amb el nínxol. O, si us agafeu, podeu contractar un personal de SEO a temps complet per crear enllaços d'entrada de la manera correcta. Us costarà molt més que aquests enllaços de retorn de negoci que podeu observar en altres llocs, però mantindran el vostre lloc web a la primera pàgina SERP durant molt més temps Source .

December 22, 2017