Back to Question Center
0

És raonable comprar backlinks de pàgina d'inici?

1 answers:

Aquest article us farà superar la manera com feu la vostra pàgina d'inici SEO. Un dels problemes més freqüents que enfronten els experts de SEO en un procés d'optimització de la font web és que la gent vol classificar-se per tots els seus principals termes de cerca a la seva pàgina d'inici. Les persones passen el temps, els diners i els esforços per obtenir els enllaços d'entrada de la pàgina d'inici i fer-los orientats.

No obstant això, en realitat el mapa d'enllaç de la pàgina d'inici es veu de manera diferent tal com es pot imaginar ja que hi ha molt pocs textos d'ancoratge que tenen alguna referència a un terme de cerca. No podeu obtenir àncores de paraules clau rics perquè pugueu classificar per al vostre terme de cerca. Anem a discutir com funciona en realitat.

buy homepage backlinks

Google aprecia dominis molt autoritzats

Si teniu una pregunta per què Google dóna més confiança i valor als dominis d'alta autoritat, la resposta a aquesta pregunta és bastant senzill. Els dominis grans i llargs que són populars entre els usuaris obtenen enllaços d'entrada a les seves pàgines de manera natural. Els usuaris, així com altres llocs web, enllacen amb les seves marques preferides de forma totalment orgànica. És per això que Google pot mirar un perfil d'enllaç d'una gran marca amb confiança i assegurar-se que, en la seva major part, els seus enllaços d'entrada s'han adquirit de manera natural. Els perfils de backlink de grans marques han de servir-nos com a plantilles que hem de seguir per mostrar a Google que la vostra marca també pot ser atreta per ser valuosa i legítima. És raonable copiar el perfil de backlink de la pàgina d'inici dels llocs web que tenen posicions TOP a SERP. Per què la pàgina d'inici? Una pàgina d'inici és la pàgina més important d'un lloc i la vostra targeta de trucada tant per als usuaris com per als motors de cerca. És on els vostres clients o altres llocs web probablement us connectaran i on Google pugui confiar en vosaltres.

He de comprar enllaços d'entrada a la meva pàgina d'inici?

La pàgina d'inici del vostre lloc web ha d'estar ben optimitzada per donar els senyals adequats als motors de cerca. L'optimització del motor de cerca a la pàgina d'inici del lloc web ajuda a obtenir més trànsit i enllaços de retrocessió de qualitat. Orienteu els termes de cerca que vulgueu orientar. Tanmateix, quan es tracta de vincular l'edifici, cal exercir una restricció. Per descomptat, hi ha la temptació d'utilitzar la pàgina més potent del vostre lloc per orientar els vostres termes de cerca més significatius. No obstant això, cal recordar, l'aspecte més important que hauria de fer un accent aquí és crear confiança amb Google. Fins que Google us confereixi una confiança, la vostra font web mai no serà alta. I, posteriorment, més confiança es construirà al voltant de la vostra marca en línia, més autoritat tindrà el vostre lloc.

buy backlinks

Hi ha alguns llocs web que se situen prop de la part superior dels resultats de la cerca. Si voleu cercar el perfil de l'enllaç d'aquestes grans marques, podeu assenyalar que cap altre lloc autoritzat enllaci a la pàgina. Aquests llocs poden classificar-se per termes de cerca extremadament competitius sense un únic enllaç de qualitat a aquesta pàgina. Com ho fan amb l'autoritat i la confiança de la marca que han creat amb Google. És una evidència clara que ens demostra que hem de centrar-nos en la construcció de marca en comptes de crear vincles a la pàgina d'inici. Us ajudarà a convertir-se en una gran marca als ulls dels motors de cerca i elevar el vostre lloc Source .

December 22, 2017