Back to Question Center
0

Com puc crear Seguir els enllaços de nou del meu lloc web?

1 answers:

No cal dir que sense un perfil de backlink ben format, és gairebé impossible que el lloc web es classifiqui bé a Google, o almenys es trobi entre els deu primers resultats de cerca. Per evitar l'ús inadequat, la manipulació o qualsevol possible trucs amb el seu algoritme de rànquing, el gegant de cerca del món l'ha evolucionat durant molts anys. D'aquesta manera, Google recompensarà ara només enllaços de retorn naturals, purament rellevants i molt autoritzats. A continuació, us mostraré algunes de les maneres més intel·ligents de crear enllaços de seguiment de Do segueix per al vostre lloc web. Però abans de res, permetin-me començar amb algunes definicions simples.

follow backlinks

No és necessari dir que els enllaços estiguin juntes tots els punts d'Internet, tothom sap que. Però no tots tenen el mateix pes. De fet, hi ha dos tipus diferents d'enllaços: enllaços de seguiment sense seguiment i seguiment. Posant-ho en anglès senzill, els enllaços amb No Segueix són gairebé nuls i desapareguts des del punt de vista dels principals motors de cerca. Estan dissenyats per aportar el trànsit de referència únicament. D'altra banda, però, els enllaços de retroció segueixen utilitzant directoris especials, articles i pàgines de destinació per transferir l'autoritat d'un lloc web a un altre.

Pel que sembla, els enllaços de seguretat de Do Follow són molt més difícils d'aconseguir i, més habitualment, és ideal que els insereix un administrador especialitzat. I aquí, finalment, estem arribant al punt: a continuació hi ha diverses maneres intel·ligents (ja siguin gratuïtes o de vegades no) per crear enllaços de seguretat de seguiment d'alta qualitat per als rànquings més alts del vostre lloc web a Google:

  • Google Plus és una plataforma social predeterminada que es pot convertir en una eina sorprenentment poderosa quan s'utilitza correctament. Tot el que necessiteu és tenir el vostre propi perfil personal o registrar-se per a un compte nou. A continuació, aneu a la secció "sobre" i editeu el contingut del text, així com l'enllaç principal que es va donar al vostre lloc web inicialment. No dubteu a afegir tants seguidors d'enllaços a mesura que ho necessiteu, però no oblideu fer-ho. De lo contrario, el vostre intent també pot ser reconegut per Google com a correu brossa o manipulació.
  • Onemission és un bon lloc web antic que m'ha ajudat amb els enllaços de seguretat de Do Follow for the most recent years. Només cal registrar-se per obtenir un rotllo d'editor especial, i podeu accedir a tot el lloc web i triar la categoria que necessiteu.
  • Dmoz també és un lloc molt antic, que tracta principalment de les presentacions del bloc per a propòsits d'enllaços. Tot el que necessiteu a Dmoz és seleccionar la categoria adequada adequada al tema principal del vostre lloc web o bloc. Entre les seves característiques úniques, recomano utilitzar aquesta font per trobar els millors enllaços d'entrada creats pels vostres rivals propers per fer-ne un ús propi.

dofollow backlinks

  • Storify és un lloc fantàstic per obtenir alguns enllaços d'entrada addicionals de Do Follow: només de comentar. Simplement, creeu un compte nou i procediu amb la secció "comentari calent". D'aquesta manera, podràs gaudir d'un màxim de dos enllaços de retrocessió d'alta qualitat per un sol compte.
  • Després de tot, podeu fer una visita a Trell. co i seleccioneu tants enllaços d'entrada per augmentar el vostre rànquing com vulgueu. A més, això no et costarà un dòlar: el servei és gratuït. Si ho feu, tingueu en compte això una vegada més: no us oblideu de comptar amb el vostre recompte de vincles de fons i la seva creació massa ràpida. En cas contrari, elevareu una bandera vermella que truqui a Google per una penalització inevitable Source .
December 22, 2017