Back to Question Center
0

Com veure el creixement dels enllaços d'entrada a Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics és una de les millors eines d'anàlisi professional que proporciona als administradors web totes les dades necessàries referents a les mètriques del lloc web i la posició a SERP. Ofereix una oportunitat de fer un seguiment de l'èxit de les campanyes d'optimització de motors de cerca i arribar a conclusions corresponents de la informació obtinguda. Un altre avantatge obvi d'aquest programari d'anàlisi de Google és la possibilitat de fer un seguiment dels enllaços d'entrada d'un lloc web. En els enllaços externs de GA es diuen referències. Per això és el que necessiteu buscar en els vostres informes analítics.

how to see backlinks

Aquest article està dedicat a la informació de com veure els enllaços d'entrada a Google Analytics i com diferenciar-los per qualitat i font. Així doncs, aquí anem.

Passos per veure i consultar enllaços d'entrada als informes de Google Analytics

 • Trieu el perfil de Google correcte

A la fase inicial de la vostra cooperació amb GA, heu d'assegurar-vos que feu servir el compte, el perfil i les vistes correctes, ja que aquí podeu tenir diversos perfils i nombrosos projectes diferents que poden causar un desastre real.El lloc amb el que s'està treballant actualment es col·locarà a la part superior dreta de la pàgina. Cal fer-hi clic i seleccionar el que correspongui.

 • Informes d'adquisició

El trànsit de vincles d'entrada està categoritzat per dades d'adquisició. Els següents passos us ajudaran a navegar correctament l'informe de l'enllaç de backlink:

 1. Feu clic a "Adquisició" al menú de l'esquerra per consultar tots els informes d'adquisició;
 2. Seleccioneu el menú desplegable "Tots els trànsit";
 3. Feu clic al botó "Referències".
 • L'informe de referència us proporcionarà dades de backlinks

Les fonts de trànsit de referència es poden trobar a la secció de Google Analytics que es diu " Informe de referència. "Aquí veureu totes les dades necessàries sobre els vostres enllaços d'entrada i les fonts on col·loquen.

 • Tècniques pràctiques per comprovar enllaços d'entrada a GA

Hi ha algunes tècniques de qualitat avançades que podeu implementar llegint els informes de backlink a GA.

 • Afegiu segments de públic nous

Per restringir la cerca de backlinks i obtenir informació més precisa, implementa la segmentació de públic. Aquesta tècnica de Google Analytics us ajudarà a dividir els diferents tipus de visitants que arriben al vostre lloc mitjançant enllaços d'entrada.

Per segmentar els enllaços d'entrada, seguiu aquests passos:

 1. Feu clic al botó "Afegeix segments";
 2. Utilitzeu el quadre de cerca;
 3. A continuació, feu clic al botó "Aplica" per confirmar;
 4. Després d'això, observareu un percentatge de públic de segmentació nou i dades comparatives.

seo backlinks

 • Dimensions primàries

Per comprovar les fonts de backlink, podeu utilitzar "Dimensions primàries "Funció a GA. La dimensió primària predeterminada és una font. En aquesta pestanya, podeu observar els dominis de backlinking. Per observar la pàgina de backlink, només heu de fer clic en un dels dominis. En fer-ho, podreu veure la ruta de referència dels vostres enllaços externs.

Després de comprovar tots els orígens de backlink entrants, també podeu consultar les pàgines d'aterratge que obtingueu referències. Podeu fer-ho seguint aquests passos:

 1. Feu clic a "Pàgina de destinació";
 2. A continuació, observeu les pàgines de destinació referenciades;
 3. Comproveu la vostra adquisició, el comportament i les dades de conversió; (podeu consultar aquestes dades més avall) Source .
December 22, 2017