Back to Question Center
0

Com puc crear enllaços al meu lloc web com un generador automàtic d'enllaços posteriors?

1 answers:

Avui en dia, tothom coneix la importància del perfil d'enllaç de qualitat per a cada progrés en la classificació de llocs web. I no cal dir que la qualitat sempre millora aquí, oblideu aquells temps antics quan un recompte excel·lent de backlink solia ser els principals factors de classificació, en lloc de la seva qualitat real. A continuació, us explicaré sobre les tres maneres més eficients d'aconseguir enllaços de qualitat, o m'atreveixo a dir-com un generador automàtic de retrocés i sense comprometre'l. A continuació, vegem com es pot obtenir enllaços de retorn de qualitat, o podem dir un generador automàtic de vincles de bricolatge, provar l'intercanvi d'enllaços, així com fer publicacions del blog de convidats per obtenir un enllaç orgànic amb alta PR (rang de pàgina) i DA (autoritat de domini ) en canvi.

automatic backlink generator

Intercanvi d'enllaços

Aquest vell mètode d'intercanvi d'enllaços (en cas contrari, les rodes d'enllaç) s'utilitza àmpliament per construir un gran recompte de backlinks de qualitat. L'intercanvi d'enllaços també és conegut per un possible generador d'enllaços automàtics quantitatius. Aquest mètode sol permet obtenir molts enllaços intercanviats, per exemple, entre el vostre propi lloc i els altres llocs web (i. e. , pàgines de bloc manejades pels teus companys de bloggers, o probablement altres llocs web disposats i preparats per participar en aquest esquema de benefici mutu).

Per descomptat, anar a l'intercanvi d'enllaços té molts beneficis, a part del seu possible risc de guanyar una penalització de rang pels motors de cerca - per ambdues parts del tracte. Vull dir que, sota cap circumstància, hauria de ser prou valent com a mínim per intentar-ho una vegada, només perquè aquesta és la manera correcta de que les persones obtinguin beneficis mutus. Per tant, establir el focus principal en els seus guanys prometedors, i no pèrdues potencials relacionades amb l'intercanvi d'enllaços, també es recomana prendre precaucions. Vull dir que tenir un bloc o un lloc web separats per provar aquest esquema per primera vegada seria una decisió perfectament formada per entendre les regles pràctiques del joc amb antelació, sense guanyar una classificació instantània.

get backlinks

Missatges de blocs de convidats

L'intercanvi d'enllaços pot semblar una cosa bastant perillós fins i tot provar-ho una vegada, veritat? A continuació, també podria considerar l'altra manera de la construcció de vincle de qualitat: escriure publicacions de blocs de convidats. Quan es fa bé, el blog de convidats també pot convertir-se en una opció raonable que us permetrà actuar com un generador automàtic de retrocés pel vostre compte. Sent el poder real de les publicacions de convidats, no escatimeu el vostre temps per escriure un contingut d'alta qualitat perfectament rellevant. Tan aviat com tingueu un acord preliminar que es publicarà en un blog popular o en qualsevol font de tercers en línia amb una autoritat de pàgina i domini suficient, és hora d'invertir el vostre temps i esforç per escrit.

Una vegada que el vostre article o publicació estigui preparat, tot el que necessiteu és enviar-lo a un per rebre un enllaç backlink orgànic natural a canvi. Per cert, estar autoritzat pels principals cercadors (com Google mateix), aquest mètode és probablement el més segur. Per tant, hauríeu d'intentar obtenir enllaços de retorn de qualitat amb publicacions de convidats de totes maneres. Després de tot, sent àmpliament utilitzat per bombament de trànsit més específic directament al lloc web, aquest mètode és reconegut tant per novells com per professionals Source .

December 22, 2017