Back to Question Center
0

Com. Els enllaços d'entrada de l'edu poden influir en el vostre lloc web de SEO?

1 answers:

Els enllaços d'entrada de Edu són considerats com els més valuosos, ja que provenen de dominis fiables i de bona reputació. Solen ser utilitzats per col·legis, universitats, escoles secundàries i altres institucions educatives. Atès que aporten valor als usuaris, Google els agraeix i el posiciona en SERP.

Es necessita molt de temps i esforços per accedir als enllaços d'aquests llocs web. Tanmateix, el benefici és que, òbviament, no hauries de ser un expert en un camp educatiu concret per obtenir un enllaç backlink al vostre lloc.

Si estàs lluitant per aconseguir la qualitat. Editeu el vostre lloc, aquesta publicació us servirà de valor perquè recopileu aquí totes les tècniques de construcció d'enllaços més comercials.

edu backlink

Els beneficis de.

  • Google agraeix molt a tots els edu. dominis i posteriorment atraurà el vostre lloc com a molt assortit si obté enllaços externs d'aquests dominis;
  • Totes les fonts educatives web són de gran qualitat i tenen valor per als usuaris;
  • Introduint el vostre enllaç. edu, obtindreu un gran trànsit orientat que serà fàcil de convertir;
  • Guanya el valor i la veritat del lloc web.

Com construir la qualitat. Controles de retrocessió d'edu?

  • Proporcioneu beques

Per establir bones relacions amb universitats i escoles secundàries, podeu proporcionar als seus estudiants beques i beques.

Podeu començar a realitzar una cerca web de les institucions educatives a través de Google o d'altres canals locals que us proporcionin informació rellevant a la vostra consulta. Assegureu-vos que una institució educativa que seleccioneu tingueu molts visitants o pregunteu si una universitat o escola té una comunitat. Arribeu a les persones que s'encarreguen d'aquestes comunitats. En funció de la vostra indústria o dels productes que comercialitzeu, podeu proporcionar-los. edu recursos amb diferents beneficis a canvi de backlinks. Per exemple, si comercialitzeu equips esportius, podeu oferir una beca als estudiants que destaquen en els esports. Si sou capaç d'obtenir un enllaç backlash de poc. edu que és almenys relativament rellevant per al vostre nínxol de mercat, a continuació, afegiu més valor al vostre perfil de backlink.

  • Proporcioneu descomptes als estudiants

Si comercialitzeu alguns productes que poden ser útils per als estudiants en les seves necessitats diàries, podeu intentar obtenir enllaços d'entrada a canvi de descomptes.Proporcioneu als estudiants propostes úniques i regals. Els seus productes poden ser dissenys estacionaris o de programari que poden ajudar els estudiants a seguir el seu curs. Heu de demanar a un degà universitari que publiqueu la vostra oferta al lloc web de la institució.

trust backlinks

  • Crea un contingut que estigui interessat en els estudiants

No obtindreu enllaços de seguretat de qualitat, especialment de. edu, si el contingut del vostre lloc web té algun valor per als lectors. Ningú vol llegir amb absurd contingut segur.

La majoria de les institucions educatives mantenen blogs per a estudiants. Podeu sol·licitar publicar els vostres articles rellevants i basats en la recerca d'aquest bloc o publicar respostes intel·ligents a les preguntes dels estudiants Source .

December 22, 2017