Back to Question Center
0

3 tipus de SEO fets bàsics per Expert Semalt

1 answers:

Les persones que passen molt de temps llegint sobre SEO no són noves per als diferents tipus d'optimització de SEO. Algunes persones utilitzen SEO com a campanya de màrqueting. Depenent de l'estratègia utilitzada, o bé cau en categories blanques, negres o grises. Sobre la base de les actualitzacions recents de Google, cal tenir en compte que, fins ara, l'únic SEO reconegut és l'estratègia de barret blanc. La raó és que les altres dues tendeixen a manipular els algoritmes de rastreig per classificar un lloc alt en el SERP. Per evitar resultats adversos, el barret blanc SEO assegura als propietaris de llocs web els millors resultats. Escriure contingut i esperar que es classifiqui com a màxim a l'anunci no és una estratègia.

Alexander Peresunko, un dels principals experts de Semalt , explica aquí per què és important avaluar les tàctiques de SEO en una escala de risc versus recompenses .

White Hat SEO

Google va denunciar l'ús de link building i garanteix que només té efectes adversos en el rànquing. No obstant això, no tots els vincles de construcció són culpa. Si els venedors han de complir la política que tenen en la construcció de vincles, encara hi ha diverses opcions per escollir. Entre l'exemple del barret blanc, les tàctiques inclouen compartir un gran contingut a les xarxes socials, la construcció d'enllaços trencats i el màrqueting per correu electrònic..

Barret blanc SEO és difícil de mantenir a causa dels seus costos. Passar moltes hores buscant promocionar continguts, buscar enllaços trencats i construir relacions costarà el lloc. L'avantatge és que el lloc té un risc menor de ser penalitzat per Google .

Gray Hat SEO

Quan un inverteix en fons d'inversió, redueix el risc global diversificant els seus esforços a diversos grups o empreses per guanyar diners ràpidament, tot i així arriscar una pèrdua. Gray hat SEO implica algunes estratègies que Google no aprova per accelerar el procés de classificació. L'inconvenient d'això és que condueix a la penalització del lloc. Alguns exemples de SEO barret gris són com la compra d'enllaços, la compra de dominis antics i la compra de senyals socials. Google no prohibeix expressament l'adquisició de senyals socials ja que la idea és manipular els SERPs.

barret negre SEO

Black hat SEO és quan el comerciant talla tots els recorreguts i fa curts per millorar els llocs de classificació. Tanmateix, igual que totes les existències de penny, hi ha el potencial de perdre valor total. Per tant, moltes d'aquestes tàctiques de barret negre poden portar a Google a desindignar completament totes les pàgines del lloc. Només intentar una estratègia de barret negre en un lloc que no es consideri tan valuós.

El mètode 301redirect és el més comú des de 2014. La idea darrere d'això és augmentar el trànsit mitjançant continguts de baixa qualitat, monetització del lloc i assenyalar entre 20 i 30 dominis vells al lloc. Quan s'aconsegueixi un cop d'ull, creeu un altre domini i gírelo sobre els disponibles. És una bona idea fins que es capti. A més, comprar enllaços de xarxes de blocs públics és una altra estratègia de barret negre.

SEO eficaç

Les grans empreses han de tenir experiència amb els tres tipus de SEO. Cadascun dels mètodes depèn dels objectius del propietari del lloc. De la mateixa manera que invertir, un propietari del lloc ha de decidir primer l'objectiu que vol assolir abans de triar una tàctica de SEO Source .

November 29, 2017