Back to Question Center
0

Analítica parla amb Semalt

1 answers:

Les dades sobre el trànsit generat a Google Analytics poden ser una composició de diversos elements relacionats amb les configuracions del lloc web. Tot i que les dades registrades a Google Analytics són fonamentals per a les decisions empresarials, és habitual que recuperem dades sospitoses, especialment si els visitants del lloc web fluctuen a màxims i mínims sobtats. Michael Brown, el Semalt Customer Success Manager, afirma que, en la majoria dels casos, les derivacions de fantasmes i spam constitueixen una part significativa del trànsit maliciós.

L'eliminació de registres maliciosos a Google Analytics com a resultat del correu brossa i les referències es pot facilitar utilitzant els filtres exclosos a la consola de l'eina de Google Analytics. Això implica configuracions apropiades basades en la filtració d'adreces IP, la filtració del nom de l'amfitrió o la ubicació geogràfica del lloc web en particular. Tanmateix, sol ser un repte quan només una part de les dades d'un lloc concret o d'una adreça IP necessita filtració.

Per censurar la informació del trànsit a Google Analytics que exclou el trànsit de l'ordinador utilitzat pel propietari del lloc web o quan el propietari utilitza una adreça IP dinàmica, la solució és la utilització d'una altra informació com un segment personalitzat. La informació de trànsit d'ordinadors individuals filtrada a màquines personals no afecta les dades creades per altres usuaris a la xarxa oposades a la filtració de Google Analytics en funció del nom de l'amfitrió, la IP o la geografia.

Configurant-lo

Per crear un filtre basat en màquina individual per bloquejar referències de correu brossa i generadors de dades fantasma a les analítiques de Google sense afectar altres equips, cal configurar una cookie a la màquina..Utilitzeu la galeta del segment personalitzat de GA d'un script creat que identifica les analítiques de Google disponibles.

Desa el fitxer després de copiar-lo i enganxar-lo, i després afegiu-lo a l'editor preferit en funció del servidor que s'utilitzi. Assegureu-vos que l'extensió és correcta perquè les pàgines del lloc web obren amb exactitud.

Utilitzeu FTP per penjar el fitxer desat al servidor del lloc col·locant-lo en qualsevol lloc del lloc web. Aquest pas pot ser complicat per a alguns usuaris i requereix una consulta recomanada per part d'experts.

El fitxer s'ha d'obrir com a HTML quan s'escriu al navegador, en cas contrari, la seva extensió necessita un canvi. Aneu a crear una galeta i introduïu alguns textos en els quadres de text proporcionats. Assegureu-vos que no hi hagi espais en blanc ni caràcters especials en el segment personalitzat. El valor introduït al segment personalitzat de GA determina la configuració de l'script per mostrar una notificació de les galetes correctament configurades.

Després de configurar correctament la galeta, aneu al compte de GA per compondre un filtre d'exclusió. El filtre ha de poder excloure les paraules cercades i les cadenes escrites a la barra de cerca de la informació del filtre d'acord amb un valor predeterminat en el patró del filtre.

Aquest mecanisme és molt portàtil ja que requereix la configuració de valors a un segment personalitzat del script. La col · locació de la seqüència de comandaments en el lloc permet la seva accessibilitat a qualsevol ordinador comentat al lloc web. Apuntar el navegador a la seqüència de comandaments i enviar el formulari amb les declaracions excloses facilita l'exclusió. Les referències de correu brossa i el trànsit fantasma es filtren a Google Analytics utilitzant els caràcters específics del domini. Per a aplicacions en plataformes de dominis múltiples, cada domini requereix el seu propi script Source .

November 29, 2017