Back to Question Center
0

Atura els bots de spam amb Semalt

1 answers:

És important bloquejar el trànsit que no us permet arribar al lloc i mostrar visites falses al vostre Google Analytics. Abans de res, hauríeu d'entendre si el trànsit prové de Google o dels robots. Si veus un augment inesperat del trànsit, hi ha possibilitats que no és legítim, ja que no has fet SEO correctament. A Google Analytics, visiteu la secció Fonts del trànsit i verifiqueu la qualitat del trànsit i les adreces IP. Rastrejadors web, robots o autoconfrigeradors: podeu anomenar-los qualsevol cosa, però no podeu ignorar el fet que el programari fa servir la World Wide Web com els éssers humans. Malauradament, no donen cap benefici als vostres llocs web i només fingeixen que actuen com a persones, que us donen moltes vistes. D'altra banda, potser no és possible que ningú condueixi un munt de trànsit al seu lloc web a causa de l'alta competència. Podeu acabar els vostres esforços tenint bots que puguin indexar el vostre lloc al motor de cerca resultats. Google només busca enllaços i pàgines que proporcionen als usuaris informació real i autèntica. Si teniu molts spambots que es veuen com humans reals, heu de cercar solucions en fòrums on sovint es debaten les activitats contra el correu brossa. I si estàs cansat dels robots invisibles, els robots i el programari maliciós s'han dissenyat per donar visites de pàgina, cops falsos i, potser, clics d'enllaços d'afiliació, sense que et permeti generar leads reals.

Afortunadament, és possible eliminar els bots i el correu brossa tenint en compte algunes coses importants. En aquest sentit, Max Bell, el Semalt Customer Success Manager, us ofereixi els següents consells:

El problema amb els robots

Podeu entendre el problema real dels robots només quan es consideren alguns exemples..El primer exemple és que si teniu els robots de Google, aquests normalment es dissenyen per oferir-vos visites de pàgina semblants a les de persones. També podeu patir bots dissenyats per forçar-vos a actualitzar les vostres pàgines web. Tots dos visiten els vostres llocs, augmentant el trànsit i les visites d'anàlisi. Tenen una alta taxa de rebots i passen molt poc temps a les pàgines web. L'única diferència entre aquests dos robots és que els robots de Google fan alguna cosa beneficiosa, tornen a alimentar les dades per indexar els vostres llocs, mentre que els robots d'actualització influeixen en gran mesura les estadístiques de trànsit, cosa que posa en perill els vostres programes d'afiliació. Per tant, és molt important identificar els robots i evitar-los el més aviat possible. No ha de fer gaire, ja que Google ofereix molts programes i eines per facilitar el treball. Els spammers poden bloquejar els seus robots durant un temps, però el bloqueig al seu costat ha de ser permanent per obtenir millors resultats.

Bloqueig del trànsit no desitjat

Podeu bloquejar el trànsit no desitjat amb els fitxers .htaccess. Si bloqueges els robots d'aquests fitxers, podràs millorar el rendiment global del teu lloc web. Mitjançant aquest mètode, només podeu bloquejar els robots que es poden identificar i es coneixen com a spambots. Si els robots s'identifiquen com a usuaris legítims, és millor bloquejar les seves adreces IP el més aviat possible. No podeu bloquejar tots els robots fins que determini les seves adreces IP i ajusteu la configuració al vostre servidor web.

Un altre mètode és bloquejar els robots utilitzant els vostres fitxers .htaccess. També és important que bloquegis la major quantitat d'adreces IP possible o reemplacés les adreces IP insegures amb les que siguin segures. Si sou usuari de WordPress, heu de gestionar el trànsit de bot incorrecte, ja que aquesta és la plataforma on els pirates informàtics ataquen els fitxers en un gran nombre. Podeu editar el fitxer .htaccess i inserir diferents codis per mantenir-se segur a Internet Source .

November 29, 2017