Back to Question Center
0

Augmentar el nombre de seguidors i millorar el compromís amb aquests consells de Twitter des de Semalt

1 answers:

Frank Abagnale, el Semalt Customer Success Manager, afirma que els motius principals de la grandesa de Twitter són:

  • Participar amb altres persones i proporcionar un valor real
  • Prenent un enfocament similar al que adoptarà en una situació de la vida real
  • No spam
  • Nodriment de relacions significatives

Aquestes idees primàries són colossalment útils per garantir que Twitter funcioni.

1. Després d'altres a canvi

He adoptat regularment el consell sobre Twitter que un individu ha de seguir a tots els que el segueixen. He descobert una petita opció que sembla funcionar admirablement per a mi: l'opció estableix que cal seguir els comptes que siguin d'interès.

2. L'enfocament vital per seguir les persones a Twitter

Si necessiteu promocionar una empresa que utilitzi Twitter, haureu de tenir en compte les tres coses següents per seguir aquesta idea: un missatge, un compromís i el Reach - lubatud talverehvid.

3..Compartir una crida a l'acció

De tant en tant, un individu pot tenir la possibilitat d'interactuar amb la gent i debatre amb la vostra comunitat coses importants que succeeixen al vostre lloc web. No cal ser tímid amb el màrqueting.

En cas que no estigui inspirat en un determinat contingut d'un compte de Twitter determinat, no teniu cap motiu per seguir-lo. Si no teniu la possibilitat que els lectors tinguin interès a la vostra publicació, continuaran seguint-vos i aviat es convertiran en lectors habituals.

4. Venda al detall del vostre producte i contingut mitjançant plataformes de xarxa basades en web

La promoció de contingut està directament relacionada amb oferir algun incentiu als teus seguidors i interactuar a través d'un contingut increïble. Si la publicació del vostre lloc està formada per contingut únic, no dubteu a introduir el botó de crida a l'acció.

5. Influències

Encara que la majoria dels professionals de les xarxes socials us instrueixin a interactuar amb els influents amb l'objectiu d'aconseguir més credibilitat i, també, seguidors, a la pràctica, és una tasca molt complicada. Els influències estan sorprenentment ocupats amb més freqüència que no, i probablement responen centenars de tweets diàriament.

6. Oblida't de la vostra cronologia

En el cas que utilitzeu Twitter com una plataforma en línia personalitzada, haureu d'assegurar-vos que la vostra línia de temps sigui lliure i neta. Si necessiteu un gran nombre de seguidors de Twitter, haureu de començar a seguir un gran nombre d'individus i la seva línia de temps creixerà substancialment.

November 29, 2017