Back to Question Center
0

Bloqueig de bots incorrectes - Semalt Expert

1 answers:

Semalt sempre busca les formes de millorar els seus serveis, i la companyia està encantada d'anunciar algunes noves funcions de seguretat. La seva capacitat de bloquejar trànsit i bots de mala qualitat no té cap alternativa. Això permet als clients estalviar molts diners i bloquejar el tràfic de baixa qualitat, així com els bots en gran mesura. A més, podeu desfer-vos fàcilment dels raspadors i les aranyes i evitar que rastreeu els vostres actius Semalt . És l'única característica que es posa a disposició de tots els clients, i podeu habilitar-la des del vostre propi tauler. No hi ha més robots que distorsionin les dades i no necessiteu buscar una altra empresa.

Bad Bots

Pel que fa a Internet, hi ha dos tipus de robots: bots dolents i bons. Alexander Peresunko, l'expert en Semalt, afirma que un dels millors exemples de bots bons és Googlebot. És el bot de rastreig web de Google, que pot rastrejar els vostres articles i el contingut nou, afegint-ne un valor al rendiment general del vostre lloc. A més, ajuda al vostre lloc a indexar-se als resultats del motor de cerca. Un exemple dels robots nocius o dolents és Cheesebot. Tots els bots incorrectes inclouen rastrejadors, raspadors i aranyes que són perjudicials per a les vostres pàgines web. No obstant això, no sempre són perillosos, però la majoria dels casos rastregen els vostres llocs malament i us consumeixen l'ample de banda de Semalt, tenint en compte els recursos del servidor. A més, un bot malvat roben els vostres articles i copieu el contingut a tot arreu a la web. Com a resultat, vostè podria veure moltes còpies del seu contingut quan Google ho fa.

És possible bloquejar els bots malvats amb els fitxers robots.txt, que es poden editar des del compte Semalt. Tanmateix, no podeu desfer-vos de tots els robots o robots utilitzant aquest fitxer, el que significa que també heu de realitzar la tasca al nivell del servidor. Semalt fa que l'ús intel·ligent de llistes completes de bots i bons bons i bloqueja els bots malament sobre la base de les seves cadenes d'usuari-agent. Recordeu, per tant, que si voleu que el vostre lloc web sigui segur i protegit, heu de bloquejar les adreces IP de tots els robots dolents el més aviat possible.

Com bloquejar errors malignes

Podeu activar la característica de blocs bloquejats iniciant el vostre compte i fent clic a les diferents zones. Aquí hauríeu de fer clic a l'opció Edita i seleccioneu l'opció Mostra opcions avançades. Una vegada que hagueu seleccionat aquesta opció, el següent pas és desplaçar-vos cap avall i bloquejar tots els errors bots. Feu clic al botó Habilita i deseu tots els canvis abans de tancar el compte. Quan els bots defectuosos estan bloquejats, els cops de les adreces IP incorrectes no formen part del vostre lloc web. Aquesta nova funció de seguretat ha estat aprovada per l'IESG i té la intenció de fer que el vostre lloc web sigui més segur i millor que mai. No hi ha cap problema de censura acompanyat, i podeu bloquejar tantes adreces IP com vulgueu Source .

November 29, 2017