Back to Question Center
0

Bots maliciosos - Semalt ofereix consells sobre com corregir l'emissió

1 answers:

Alexander Peresunko, el Semalt Customer Success Manager, afirma que la transformació digital ha canviat dràsticament la forma en què gestionem els nostres negocis i també el nostre estil de vida. Gràcies a la tecnologia del telèfon intel·ligent i l'ordinador portàtil, així com la penetració global a Internet, més de 3 mil milions de persones fan servir Internet per xatejar amb els seus amics. A més, les compres en línia i la reserva de bitllets de vol s'han convertit en una part integral de la vida moderna.

Programes d'internet automatitzats

Els programes d'internet automatitzats que també es coneixen com bots foren creats per diversos motius. Alguns d'ells són bons, mentre que els altres són dolents. Els bons inclouen els robots de les xarxes socials, el motor de cerca robots, els robots agregadors i altres. Els pirates informàtics han creat els robots maliciosos o dolents per robar la vostra informació personal i realitzar tasques automatitzades als dispositius de la vostra computadora.

Desfer-se de registres falsos

Algunes de les seves funcions estan creant registres falsos, recopilant informació personal, rascant el contingut, productes i preus, creant un desastre per a vostè en fer la reserva i venda d'entrades en línia, etc. Aquestes activitats nefrades són infinites i, per descomptat, s'han d'evitar..Per exemple, si vostè està executant un negoci en línia, és probable que danyi el seu lloc web si contínuament atacat per bots dolents. Els hackers i els competidors es poden aturar bloquejant les seves adreces IP .

Anàlisi de registres de servidor

Els registres de servidors Apache, NGINX i ISS es poden analitzar manualment per esbrinar activitats malicioses i els robots de les vostres pàgines web. Cada vegada, el registre s'exporta a un full de càlcul, heu de crear les columnes per identificar l'adreça IP i l'agent d'usuari. Quan hàgiu identificat els dos, us resultaria senzill bloquejar-los un per un. Alternativament, podeu aïllar aquests IP i bloquejar-los des dels navegadors web, especialment Firewall. És un procés laboriós i pot consumir diverses hores, però els resultats són increïbles i més enllà de les vostres expectatives.

S'està mostrant CAPTCHA

Mostra CAPTCHA als dos robots i als humans reals per protegir el vostre lloc web dels pirates informàtics. És una de les pràctiques més freqüents i sorprenents per bloquejar els robots i els robots malintencionats a totes les pàgines rellevants. CAPTCHA s'hauria de mostrar a totes les persones o robots que visiten el vostre lloc web sense el vostre permís.

Robots.txt

És un dels principals errors que diversos webmasters fan és establir robots.txt per evitar l'URL, creient que els rastrejadors i bots, bons o dolents, no es transmeten a través dels seus llocs web. No seria erroni dir que aquest mètode trigaria molt de temps, però els resultats sempre són excel·lents. Podeu desfer-vos dels robots modificant la configuració dels vostres fitxers de text. En resum, hauríeu de modificar el fitxer robots.txt per evitar que els rascadors robin el contingut i els articles web Source .

November 29, 2017