Back to Question Center
0

Com aconseguir un millor trànsit mitjançant set consells SEO de Twitter des de Semalt

1 answers:

Twitter va fer un acord amb Google que va fer que els tweets de 140 caràcters es puguin cercar més en línia. Més tard, Twitter va donar accés complet a Google a tots els seus tweets, coneguts com "Firehose". Google principalment valora l'autoritat social i el nombre de seguidors com a prioritat principal i selecciona què indexar. Com a resultat, tenir una presència significativa a Twitter és important i optimitzar-ho és imperatiu. En aquest sentit, Jack Miller, el Senior Customer Success Manager de Semalt , presenta els següents consells de Twitter per aplicar al màrqueting:

L'art de les paraules clau

Mantén sempre la coherència mitjançant paraules clau similars que apareixeran al lloc web - oculos illesteva rosa. Hashtags millora la cerca i ajuda a dirigir la gent al contingut. Convertir les paraules clau en alguns dels hashtags, per tant, seria útil quan la gent cerqui temes específics. No feu ús excessiu dels hashtags en un sol tweet ja que pot semblar espasmòtic i apartar els seguidors potencials. Assegureu-vos d'analitzar els hashtags que tenen més compromís, me gusta o retweets i utilitzar-los per optimitzar el vostre perfil. Les anàlisis de Twitter han d'ajudar a determinar el millor per a l'empresa. Assegureu-vos que un tweet té una informació molt detallada i diversos tipus de mitjans que poden incorporar els 140 caràcters.

Optimitzar el perfil de SEO

Assegureu-vos que l'optimització del vostre perfil garanteix la seva consulta. Quan els usuaris fan servir números als seus noms d'usuari o controladors, poden afectar negativament els dos elements del perfil de l'empresa, ja que Google els tractarà com a correu brossa.

El canvi d'identificadors o noms d'usuari és relativament fàcil..Tanmateix, els experts no ho aconsellen, ja que confonen als usuaris ja que la targeta de verificació es desapareix juntament amb el nom. Les xifres de verificació són els que confien els usuaris per informar si el perfil inclou informació correcta i verificada sobre entitats empresarials o figures públiques .

Feu una introducció

Google també fa un punt per indexar la biografia proporcionada al perfil de Twitter. El bio informa a la gent què esperar dels tweets procedents d'aquest perfil en particular. En els 160 caràcters proporcionats, la simplicitat i la precisió són els teus millors aliats. Presenta els aspectes més importants d'una manera enganxosa i recorda incloure el nivell d'experiència. Si hi ha altres comptes de Twitter, incloeu-ne el mateix per garantir una transició sense problemes als usuaris .

Ajusteu la foto del perfil

Abans de carregar la foto, assegureu-vos de personalitzar el nom del fitxer. Alguns consells sobre això són garantir que contingui paraules clau rellevants o separar les paraules clau utilitzant taques que faciliten l'indexació mitjançant el motor de cerca .

Enllaç al lloc web

Igual que qualsevol campanya de SEO , cal que hi hagi una crida a l'acció per al visitant, que és el que seria un enllaç de lloc web inclòs a Twitter. Determineu quina de les pàgines del lloc web és més rellevant per a la informació que es proporciona al perfil i on es vol enviar als seus seguidors. La vinculació mútua genera més trànsit i augmenta la credibilitat.

Retweets

Els retweets ajuden a augmentar el trànsit, de manera que podeu sentir-vos lliures quan sol·liciteu compartir. Per donar lloc a retweets, escriviu actualitzacions més curtes, ja que permet que les persones incloguin comentaris o esmentin altres persones quan es tornin a retocar.

Inclou perfils socials als resultats de la cerca

Assegureu-vos d'especificar quin és el perfil més preferit entre els perfils socials i incloure un codi de marques del lloc web .

November 29, 2017