Back to Question Center
0

Com desfer-se del trànsit intern a Google Analytics - Semalt Advice

1 answers:

Construir informes personalitzats de Google Analytics (GA) és un requisit per obtenir una visió profunda del comportament del visitant del lloc i per a una millor anàlisi del trànsit. Una preocupació comuna es produeix, doncs, entre els nous usuaris d'anàlisi d'Internet, com ara com excloure el trànsit des d'oficines i des de Ciutat / País o IP per veure trànsit útil en un lloc web. Els experts en Internet assenyalen que els usuaris més pesats d'un lloc tendeixen a ser personal dins d'una organització. Per tant, té sentit eliminar aquest grup d'usuaris del trànsit de Google Analytics per evitar inflar les xifres que representen els visitants d'un lloc web. Les dades d'un lloc també poden ser distorsionades pels usuaris interns del lloc i causen un impacte perjudicial en l'optimització del percentatge de conversió - attrezzi palestra usate. Google Analytics es considera una eina molt intel·ligent que proporciona una tècnica d'exclusió de dades a través de la funció de filtre.

En aquest article, Lisa Mitchell, l'expert líder de Semalt , descriu el procés d'exclusió.

Informació important sobre adreces IP

Google Analytics (GA) recopila i emmagatzema dades sobre cada visita a un lloc web. Encara que les adreces IP no revelen informació personal sobre un visitant del lloc, registra la seva adreça IP (públic) d'accés a Internet. Cada adreça accessible a Internet a la web és única i descriu un enrutador que és una xarxa interna del visitant del lloc que uneix les seves tauletes, telèfons intel·ligents i ordinadors a Internet..

La majoria de les petites empreses i les connexions de banda ampla domèstiques tenen adreces IP dinàmiques. Això implica que les adreces canviaran de manera esporàdica. Contràriament, els clients de banda ampla imparells i la majoria de les empreses tenen enrutadors que es configuren amb adreces IP estàtiques (no canviants). Per tant, per eliminar el tràfic intern de GA, un usuari ha de conèixer el tipus d'adreces IP que s'utilitzen a les seves organitzacions.

Exclusió IP de Google Analytics

Cal excloure el trànsit dels departaments interns com el personal que visiti el lloc web o fins i tot la seva pròpia visita, per tal d'obtenir dades més reals de Google Analytics. L'exclusió d'IP es fa amb Google Analytics, i un usuari ha d'incloure totes les adreces IP que voleu excloure. Els propietaris dels llocs també han de tenir en compte que es poden crear molts filtres en un únic filtre en situacions on s'exclouen diverses adreces.

País / Ciutat Exclusió de Google Analytics

Igual que el comercialitzador d'exclusió IP, és possible que un usuari vulgui excloure el trànsit des d'una ciutat o un país per una anàlisi excel·lent. Per tant, un usuari pot construir un filtre que elimini el trànsit de nacions específiques del món. Si exclou un país, s'atura els èxits procedents de ciutats o països exclosos que formen part del trànsit de Google Analytics. Es pot excloure un país o una ciutat per un motiu important: per evitar èxits d'spam. Per exemple, (Índia o Xina) és una exclusió de Google Analytic país que impedeix el trànsit de l'Índia i la Xina, excepte per a la cerca de trànsit pagat.

Filtrar el trànsit de cerques pagades és una altra tècnica d'obtenir informació més rellevant des d'una ubicació específica. Això ajuda a enumerar la informació preferida durant l'execució d'una campanya publicitària remunerada en una ubicació del mercat objectiu. En aquest sentit, un propietari del lloc pot determinar com un trànsit de cerca pagat utilitzarà el vostre lloc i es mourà a través d'un canal de conversió.

November 28, 2017