Back to Question Center
0

Com guanyar la lluita per a l'audiència fent-se actiu a Twitter. Pràctica des de Semalt

1 answers:

La majoria dels negocis en línia recorren a tècniques robustes de màrqueting a Internet que els aporten als visitants que volen obtenir. En la majoria dels casos, els individus practiquen màrqueting a Internet per fer que els seus clients trobin el seu lloc web a la majoria de les parts del món. En altres casos, la gent fa els ajustos necessaris en la manera que les persones aconsegueixen als seus clients - business valuation and appraisal.

Social Media Marketing (SMM) ajuda a moltes persones a trobar nombrosos canals per a la facturació del client. Per exemple, la gent pot utilitzar Twitter perquè la gent arribi al lloc web. Twitter té molts aspectes emprats per la majoria dels webmasters per fer avanços significatius en les seves campanyes de màrqueting. No obstant això, hi ha algunes tècniques especials que qualsevol persona pot utilitzar per tenir èxit a Twitter. Algunes de les tàctiques essencials de Twitter s'ofereixen en aquesta guia per Nik Chaykovskiy, el Semalt Senior Customer Success Manager.

Involucrar el públic adequat. Quan envieu un tweet, és possible que hi hagi massa persones. Diferents persones poden respondre o participar en el camp. Heu d'aprendre a ignorar els visitants que no es convertiran en clients. D'aquesta manera, podeu evitar casos en què la gent perd el temps preciós que poden dedicar a un client.

Use retweets Retweeting és una tàctica que pot ajudar els administradors web a fer SEO. Els retweets funcionen com publicacions de convidats i tenen el potencial de fer transferència de sucs d'enllaços..Tanmateix, cal tenir cura quan es repeteix. De vegades, és possible que requereixi un nivell significatiu de comentaris abans d'enviar el retweet .

Utilitzeu els vídeos i el contingut de la imatge. El contingut d'imatges, gràfics i vídeos es considera contingut de màrqueting. Els robots de motors de cerca també poden indexar aquest contingut convertint-lo en un dels millors mètodes de màrqueting. En altres casos, la gent pot trobar maneres creatives d'expressar idees de manera que no inclogui massa paraules, que poden portar l'atenció d'un visitant .

Utilitzeu etiquetes meta per a un lloc web. La recerca de paraules clau és alguns aspectes importants de la recerca de tots els webmasters. Cada tasca de SEO comença amb una recerca de paraules clau adequada. Com a resultat, cada administrador web ha de realitzar una recerca de paraules clau que sigui adequada per a tothom. En altres casos, les persones han de generar moltes formes d'obtenir les seves metadades en l'índex de la consola de cerca de Twitter .

Conegueu els vostres seguidors reals. Al fer qualsevol màrqueting a Internet, heu de fer que diferents aspectes del desenvolupament web funcionin a favor dels motors de cerca . En altres casos, les persones utilitzen el poder del màrqueting en línia quan fan que els seus negocis arribin a altres nivells de negoci. A Twitter, hauríeu d'aprendre a poder involucrar a les persones adequades. Passeu-vos el temps només als clients.

Conclusió

La majoria de les empreses tenen èxit en els seus plans de màrqueting a través de llocs web de comerç electrònic. Internet té moltes oportunitats per a persones diferents per crear contingut accessible a diversos individus i administradors web. Les firmes més importants tenen tàctiques úniques de màrqueting en xarxes socials que els aporten milions de clients cada any. Alguns dels mètodes a través dels quals podeu utilitzar Twitter per generar trànsit per al vostre lloc web es troben en aquesta guia. Podeu realitzar nombroses tasques, com ara el màrqueting orientat i la personalització.

November 29, 2017