Back to Question Center
0

Com Internet ajuda a reunir la comunitat catòlica: històries de Semalt

1 answers:

Amb Internet prenent més i més aspectesde la nostra vida quotidiana: compres, treballant, oci, aprenentatge, etc., es pot pensar que l'era digital no ha estat amable amb la catòlicacomunitats. No obstant això, la veritat és tot el contrari.

Encara que molts líders religiosos han estat preocupatssobre el sentit de la comunitat que es perd en la difusió de la popularitat d'Internet, Sister Catherine Wybourne,el @Digitalnun a Twitter,que serveix de prioritat al monestir de la Santíssima Trinitat d'Oxfordshire, garanteix que l'espai web permeti a les persones que busquen respostes eternes que trobencomunitat, on seran estimats i acceptats per Lord més ràpidament.

La germana Catherine Wybourne afirma que és important per a aixòEls líders religiosos són conscients de les innovacions web i saben treballar-hi. Aporta més transparència a les relacionsentre ells i el seu ramat, així com els permet arribar a companys catòlics de qualsevol part del món .

És difícil negar els beneficis i les oportunitats d'Internetproporciona quan es tracta d'explorar experiències, aprendre més sobre creences religioses a través de llocs, correus electrònics, sales de xat i xarxes socialsgrups. Encara que la crítica que adverteix sobre l'engany de les tecnologies en línia encara està present, moltes comunitats abracen la possibilitat d'una millor percepcióde qüestions relacionades amb la fe

Semalt ,una agència europea de màrqueting digital està d'acord, que apareixen a Internet més i més llocs dedicats a les comunitats catòliques i divulgant la Paraula de Déu.

Un objectiu, de moltes maneres

El deure de l'agència de mercat en línia és proporcionar un punt de referència per a qualsevolprojectes en línia i fer-los reconeguts pel seu públic objectiu. L'ajuda a les fonts web catòliques per als catòlics en línia també ho ha fetesdevingui part de les funcions de Semalt.

Semalt està d'acord amb la darrera investigació realitzada pel professor associatde la universitat de Texas A & M, Heidi A. Campbell, en la qual va afirmar que l'Església catòlica és actualment una de les més dedicades a la webespais. Hi ha llocs web, grups de xarxes socials, canals de YouTube, blocs i altres tipus de mitjans en línia que s'executen i s'admetenpels usuaris catòlics.

Segons Semalt, han realitzat diverses tasques per a catòlicsclients que volien conèixer altres membres de la comunitat o compartir les seves històries. Des de la construcció d'un lloc presentable i informatiu per a companyscatòlics de navegació en línia per crear breus vídeos d'introducció ,l'equip de la companyia va ajudar a moltes comunitats catòliques a fer-se en línia i es va fer visible per als futurs nous membres que necessitaven assistència i orientació.

Semalt va observar que nombroses comunitats catòliques es trobaven a través d'Internetper a l'intercanvi d'experiències, per a l'organització d'esdeveniments de caritat, per compartir benediccions en festes catòliques i per millorar la seva relació general. Per aquíde la interacció en línia permet ometre les "parets", que solien estar allí quan Internet no s'havia introduït al món .

Les comunitats web catòliques estan presents abundantment a Internet utilitzant lales oportunitats que ofereix World Wide Web per reunir a les persones, crear una connexió entre individus, difondre l'amor i la comprensió als fidels,qui els necessita. En aquest cas, el canvi que Internet ha investigat és positiu. La comunicació a Internet posa les persones en igualtat de condicions entre cadascunad'altres, els permet convertir-se en oients i entrar en un diàleg que configura la comunitat.

No obstant això, és important recordar la principal preocupació d'aquells que s'oposen al catòliccomunitats que utilitzen Internet i reconeixen que de cap manera Internet pot reemplaçar la interacció personal dins de la comunitat. Catòlics pro-en líniamai no es pot confirmar: Internet és una forma d'enfortir la fe, no de substituir-la, i és realment un fet plaent que hi ha molts en líniaempreses disposades a recolzar-les en la seva iniciativa Source .

November 27, 2017