Back to Question Center
0

Com pot Twitter ajudar a obtenir més clients? - Semalt dóna la resposta

1 answers:

Twitter pot portar molts clients a un lloc web. Per als administradors web que treballen amb Social Media Marketing (SMM), podeu fer molts esforços que poden o no tenir fruits. Andrew Dyhan, el Semalt Customer Success Manager, ofereix a considerar les següents maneres a través de les quals Twitter pot fer que la vostra campanya de SEO tingui èxit:

Assegureu-vos que es mostren fotos i es mostren els vídeos - costo hosting y dominio. Quan realitzeu SEO, les imatges i els continguts de vídeo també contribueixen com a factors de classificació. En aquest cas, hi ha nombrosos mètodes a través dels quals les persones interactuen amb el vostre contingut. A més, les fotos us poden ajudar a fer que l'UX del vostre lloc sigui atractiu.

Trobeu els resultats de cerca adequats. L'anàlisi de mètriques de cerca adequades pot fer que el vostre lloc web es posi al capdavant al mateix temps fent que generi molts diners. Podeu utilitzar els resultats de la cerca per fer que Twitter porti clients al vostre lloc web .

Contingut de qualitat i mencions. De vegades, les persones els mencions preferides i comentaris. En aquest cas, la gent pot tendir a oblidar-se d'utilitzar aquest aspecte quan realitzeu SEO per a una empresa. Hi pot haver altres àrees del bloc que aporten molta gent al vostre lloc web. Twitter pot ajudar-vos a automatitzar aquestes tasques i a fer que aquests elements funcionin conjuntament.

Concursos d'espera Fer jocs a Twitter pot ajudar a la gent a produir molts aspectes de crear anuncis..A més, és possible involucrar al vostre públic a través del següent Twitter. Twitter és una potent eina de màrqueting que cada webmaster ha d'utilitzar.

Utilitzeu un bloc. El poder d'un bloc encara predomina en el camp de màrqueting a Internet. L'ús d'un bloc autoritzat permet que les persones siguin sensibles a la informació que intenten transmetre, a més de fer els ajustos necessaris per fer que la vostra campanya publicitària tingui èxit. Podeu enllaçar el vostre bloc a Twitter per obtenir els màxims beneficis .

Respondre al públic adequat. A Twitter, moltes persones poden comentar els vostres tweets per diversos motius. Podeu allunyar aquestes persones ignorant els comentaris de persones que no estan preparades per ser els vostres clients. A més, un bloc pot portar els seus seguidors de Twitter en el gran centre d'atenció de les persones que estan disposades a convertir-se en clients .

Retweet de manera eficient. Retweeting sembla ser la part més fàcil d'utilitzar Twitter per comentar. Les persones retean tweets d'altres comptes perquè els seus seguidors vegin aquesta informació en particular. Per als usuaris que volen fer els ajustos necessaris a les seves campanyes publicitàries, és essencial retirar contingut d'una font creïble, per fer que tot el procés sigui únic.

Conclusió

Actualment, més i més persones tendeixen a utilitzar Twitter per transmetre màrqueting de SEO i màrqueting de contingut . En altres casos, les persones utilitzen el procés de publicitat per arribar a milions de clients de tot el món. La majoria d'ells ajuden a executar campanyes publicitàries importants. Hi ha altres mètodes que ajuden els administradors web a arribar al seu públic objectiu. Podeu utilitzar aquesta guia per fer que la vostra campanya de SEO o SMM tingui èxit. A més, Twitter pot ajudar els vostres anuncis a generar molts clients al vostre lloc web .

November 29, 2017