Back to Question Center
0

Com restaurar el vostre lloc després de les penes de Google

1 answers:

Quina és la primera regla per tractar les sancions de Google? Mai deixeu que el vostre lloc arribi al punt que s'obtéun. No obstant això, les sancions ocorren, i després, les classificacions i el trànsit cauen. Molt sovint passa tot sense adonar-se fins que arriba massa tard. En qualsevol cas, aquests problemesdeixa els empresaris arrasats.

El primer que ve a la ment del propietari del lloc és "Aquest és el final". A la part inferiordels resultats de la cerca de Google significa haver de començar tot de nou, que trigarà més temps i diners que un webmaster mitjà es pot permetre.Mostrement, no estan equivocats.Recuperar-se de les sancions de Google és un procés llarg ja que heu d'augmentar el vostre rànquing i repetir el vostre recorregut llarg als resultats de la cerca de TOP. No hi ha forma de saltaraquesta etapa: no si voleu aconseguir una altra sanció de Google al final.

Tot i que es pot recuperar de sancions, Semalt ,una agència europea de SEO, adverteix a tots els usuaris que no hi ha cap estratègia definitiva o un truc guanyador, que ràpidament tornaria a posar les posicions del lloc a la normalitat. En cada cas,heu de construir una estratègia individual enfocada a eliminar aspectes febles i defectuosos, que han portat el lloc a la seva caiguda i millorant els aspectes més fortstraieu la font del lloc web des del fons de la recerca dels resultats.

L'experiència dels experts en Semalt SEO que treballen amb propietaris de llocs afectats per una pena en la seva majoria gira al voltantels casos de persones que van patir amb scammy, black hat, les agències de SEO que havien treballat abans de canviar a Semalt. Tal restants propietaris de llocs ignorant completament els danys que van fer els professionals de Black Hat fins que la classificació va començar a caure i arruïnar tots els progressos provisionals aconseguitsa causa dels esforços de Semalt .

Malgrat que la situació sembla ser realment frustrant, els experts assegurenque hi ha un camí enrere..Una llarga, complicada, però real camí cap enrere.

Arribar a l'arrel del problema

Si la notificació oficial de Google no aclareix molt, consulteu-la Directrius per a administradors web de Google per obtenir més informació sobre la raó per la qual Google l'ha prohibit. Si no heu rebut cap notificació, aneu a Historial de canvis en Algorisme de Google ,i veure si s'han aplicat canvis a l'algorisme en el moment en què va començar a experimentar pèrdues de classificació: aquesta és una de les més comunesles causes del trànsit i la classificació cauen .

Una suggeriment personal de Semalt és comprovar els enllaços d'entrada que condueixen al vostre lloc tan aviat com sigui usatEls enllaços d'entrada de qualitat són la violació més comuna de les directrius de Google, i molts propietaris de llocs solen oblidar-se del tot.

Eliminar enllaços de retorn de baixa qualitat

L'algorisme de pingüins és el que detecta enllaços d'enllaços defectuosos i castiga llocs web,que els distribueix. Podeu accedir als enllaços d'entrada a través de Eines per a administradors web de Google .El recorregut per ells es troba a Cercar trànsit → Enllaços al vostre lloc → Qui més enllaços → Descarregueu els últims enllaços . A partir d'aquí, podràsper veure tots els enllaços que fan referència a la vostra font web. A partir d'aquí, comença el procediment monòton de verificació de llocs web. És per això que molts usuaris prefereixendeixi aquesta tasca als experts en SEO professionals o utilitzi l'ajuda d'eines de seguiment d'enllaços d'entrada, que proporcionen més dades sobre cada enllaç.
La part podrida del suc d'enllaç sol consistir en:

 • Fonts web prohibides de Google;
 • Llocs no relacionats amb el lloc del vostre lloc;
 • llocs spammy;
 • Llocs amb contingut madur o gràfic;
 • Pàgines de portes;
 • Lloc que utilitza tècniques de encobriment
 • Llocs web amb contingut duplicat.

Després d'executar l'anàlisi de backlinks i definir els defectes, hauríeu de fer-ho immediatamentsubstitueixen enllaços d'entrada falsos amb enllaços de retorn d'alta qualitat dels recursos web de l'autor pertanyents al nínxol rellevant. Es fa millor amb assistènciades d'un expert en construcció de vincle professional. Tanmateix, abans de procedir al procediment de substitució, és important desfer-se de les ovelles negres.Així ho fa.

Escriviu un correu electrònic al webmaster

En general, qualsevol administrador web té les seves dades de contacte a Contacteu amb Nosaltres o sobre Nosaltres, per tant, enviant-los una amabilitatcorreu electrònic, en què sol·liciteu eliminar els seus enllaços i mostrar precisament en quina pàgina es troba l'enllaç, no serà un problema. Assegureu-vos, però, que no s'enviï múltiplesles sol·licituds com a) si l'administrador web no respon a la primera, totes les següents no seran útils, b) li aterrarà directament al filtre d'spam .

Si és el lloc web de la vostra empresa que es va veure afectat, utilitzeu l'adreça electrònica de la vostra empresa i no@ gmail.com per donar-li més pes a la vostra sol·licitud. Per alleujar-vos de la monotonia de comprovar els quadres d'ingressos, utilitzeu les eines de seguiment de correu electrònic i Plugins de Google Organitzar el vostre treball amb sol·licituds de correu electrònic i ajudar-vos a estalviar temps. Com més clarament podeu veure quants webmasters obren els vostres correus electrònics i quants d'ells no ho fanTraieu-vos de respondre, com més aviat pugui continuar amb els informes Disavow.

Tingueu en compte que, si l'administrador web no suprimeix els enllaços o ofertes per fer-ho per al pagament, ignoreu-hoells i iniciar el procediment Disavow .

Desactivar dominis defectuosos

Utilitzeu l'eina de supervisió de backlink per reunir els enllaços d'entrada en un informe de desactivació. Eines com Superviseu els enllaços d'entrada permet afegir etiquetes per vincular-les i, després, sistematitzar-les en una sola categoria. L'eina també permet exportar tots els enllaços d'enllaç etiquetats a un informe, al qual es pot carregar Disavow Links Tool .

A continuació, feu clic a Disavow Links .

Tingueu en compte: l'eina Disavow Links és l'últim recurs. Utilitzeu-lo només quan hàgiu esgotat tots els altresmesures i no tenen cap altra manera de desfer-se dels enllaços d'entrada de mala qualitat. A més, aquesta eina no promet resultats ràpids: afegir canvis a l'índex triga temps idesprés d'això, el bot també ha d'aprovar aquests canvis.

Contingut duplicat

Aquesta és una altra causa de la prohibició de Google, i un resultat de treballar amb agències de SEO de mala qualitat, quesimplement dupliqueu el contingut d'altres llocs web, creient que els seus clients mai no es molestaran a fer investigacions ni a comprovar la singularitat del contingut. InEn aquest cas, els escriptors han d'escriure contingut original del 100% per reemplaçar còpies dolentes i enganxar descripcions, articles i publicacions al lloc per tornar-lo a Googlebones gràcies i renovar el creixement de classificació.

Sobrecàrrega de paraules clau

Neteja del nombre excessiu de paraules clau del contingut del lloc, metaetiquetes, atributs ALT d'imatge,les capçaleres, fins i tot l'URL del lloc i de les pàgines són una tasca minuciosa seguida d'una altra meticulosa tasca d'inserir la relació correcta de les frases clau al text.En molts casos, Semalt va haver de construir un nucli semàntic totalment nou per donar-li un nou començament al lloc..De vegades, algunes paraules clau es poden recuperar de l'antic semànticel nucli (concedit un), però sobretot tot ha d'anar .

Altres mesures

L'eliminació de les principals causes de la pena de Google mai no és suficient per a una recuperació completa. És essencialetapa de sanejament, després de la qual s'ha de seguir una etapa d'optimització in situ i fora d'obra:

 • Construcció de vincles. Encara que els enllaços dèbils deficients no són el cas, el lloc encara es debilitaper les classificacions que es perden, de manera que necessita tot el suport de les fonts d'autoritat que pot obtenir.
 • SMM. L'activitat de les xarxes socials aporta un sòlid augment del rang de trànsit i confiança del lloc,i això és quelcom que un lloc penalitzat necessita molt. Una campanya ben desenvolupada per a Twitter, Instagram o Facebook ajudarà a elevar el lloc i proveir-loVisitants lleials.
 • Completa la reconstrucció del lloc antic. Has de fer-ho, per eliminar completament les tècniquesProblemes i errors realitzats per "professionals" SEO de barret negre. De vegades el dany és massa extens, de manera que reconstruir el lloc es converteix en l'opció més segura que assegurano hi haurà cap error ni cap problema.
 • Campanyes de màrqueting en línia. Quan Google considera que el vostre lloc no és de confiança, el vostre directeEl deure és guanyar la confiança. Necessiteu donar a conèixer el lloc i el seu producte.
 • No obteniu les vostres esperances. Tots aquests passos garanteixen que el vostre lloc web obtindràde tornada en forma. No obstant això, no garanteixen que ho faran ràpidament. No esperis resultats tangibles en una o dues setmanes: estaràs decebut.

Desfer-se de les conseqüències de la prohibició de Google us portarà mesos i mesos de treball dur, enllaços d'entrada il'anàlisi del lloc, el manteniment i el suport abans de poder dir amb orgull: "Ho vam fer" .

No obstant això, encara és possible al final Source . A més, totes les coses bones val la pena, no?

November 27, 2017