Back to Question Center
0

Consells de Semalt per dur a terme campanyes de màrqueting per correu electrònic amb èxit

1 answers:

El màrqueting per correu electrònic és una estratègia de SEO important perquè et manté connectatamb el vostre públic. Encara és una de les estratègies de màrqueting per correu electrònic més crucials, perquè és el més eficaç per aconseguir-homillor retorn de la inversió (ROI). No esperis que el màrqueting per correu electrònic resol tots els teus problemes. Heu d'analitzar el comportament del client ibasa la vostra estratègia en aquesta anàlisi per fer-la funcionar.

L'expert de Semalt Serveis Digitals, Ross Barber dóna consells sobre com convertir el màrqueting per correu electrònic en una estratègia eficaç.

Personalitza els vostres correus electrònics

En lloc d'enviar els mateixos correus electrònics a tots els usuaris de la vostra llista, utilitzeu les dadesque heu rebut del segment de la vostra llista de correu electrònic. Això farà que el públic se senti únic .

Assigneu un mapa al viatge del client per canviar el embut de vendes

Podeu utilitzar les dades que obtingueu del viatge del client per entendre'lel seu comportament i el contingut que fan després. Afegiu informació demogràfica al viatge del client i ho entendreuel vostre client és millor tenir un embut de venda personalitzat.

Optimitzeu i torneu a provar les vostres campanyes de correu electrònic

Podeu fer-ho des del vostre proveïdor de la llista de correu i utilitzeu les estadístiques per sintonitzarles vostres campanyes futures. Les proves efectives i continuades mantindran les estratègies actualitzades i sòlides.

Doneu al vostre públic algun espai

És temptador repetir una campanya després d'una execució reeixida, però la veritatés que no obtindreu els mateixos resultats. No ompliu les safates d'entrada del vostre client amb correus electrònics promocionals diaris, és bo donar-los un descans.

Utilitzeu els comentaris que proveu del vostre públicun calendari al que et quedaràs. Si heu informat al vostre públic que rebrà un correu electrònic per setmana, no envieu més. Insereixun formulari al correu electrònic de benvinguda per saber amb quina freqüència ha de contactar el vostre públic.

No acabeu de confiar en l'automatització

L'automatització per correu electrònic és una part important de SEO perquè es desfàprocessos tediosos per desenvolupar una campanya de màrqueting per correu electrònic, però no hauríeu de confiar-hi. En resum, no deixis que et reemplacés.

Resoldre l'emissió d'opció

Sabíeu que més de la meitat de la safata d'entrada d'una persona mitjana és presacorreus electrònics promocionals? Alguns d'aquests correus electrònics són de baixa qualitat i això ha augmentat la quantitat de comentaris que no s'apaguen. Feu un descansper evitar-ho. Podeu permetre al públic escollir la freqüència amb què reben els correus electrònics. Això és millor que donar-los l'opcióper quedar-se o sortir.

Comprendre la importància del mòbil

Optimitzeu els vostres correus electrònics per a mòbils perquè la part del lleó d'InternetEl trànsit prové de dispositius mòbils. Optimitzar els vostres correus electrònics per a mòbils és senzill, ja que molts proveïdors de la llista de correu electrònic ho faran per vosaltresautomàticament Els vostres correus electrònics haurien d'estar optimitzats per ajustar-se a diferents mides de pantalla.

És un fet que el públic no vol estar en contacte ambvostè. La seva campanya de màrqueting per correu electrònic s'ha de fer d'una manera que els proporcioni alguna cosa de gran valor. Aquests consells t'ajudaranper millorar els vostres subscriptors i mantenir-los durant molt de temps Source .

November 27, 2017