Back to Question Center
0

Consells de Semalt sobre com treure profit als seus competidors en SEO

1 answers:

SEO és a la vegada una estratègia a llarg termini i una campanya rendible quegaranteix pagaments integrals en un termini màxim de 2 anys i un termini mínim de 6 mesos. Quan es tracta de SEO,el vostre rànquing pot augmentar i baixar dràsticament dins d'un dia temporal d'un dia. Un bon exemple és la fluctuació dels preus de les accions ala borsa, on les mercaderies poden arribar a disminuir els preus fins a un 20%.

A l'algoritme de classificació del lloc web de Google canvia periòdicamenta causa d'una sèrie de raons i estratègies que es presenten com el principal factor que influeix en els canvis. Per als clients que gaudeixen de la comprovacióclassificació diària pot provocar resultats bastant decebedors.

Com a client, no haureu d'alarma quan un dels vostres clientsel gran competidor de SEO supera la vostra paraula clau preciada en els rànquings de Google. No obstant això, la caiguda li farà posar a llarg terminiestratègies en marxa per tornar a obtenir altes classificacions. El principal expert de Semalt Serveis digitals, Andrew Dyhan ofereix una llista de cinc maneres que us ajudaran a superar els vostres competidors en SEO .

Crea connexions valuoses

Ampliar un competidor que ha estat classificat per mésde tres setmanes pot ser una mica complicat. Per superar aquest competidor en SEO, intenteu establir connexions més valuoses amb informació completainfluència en la teva línia de negoci. Perquè el vostre contingut es faci més visible, creeu una bona xarxa amb editors més classificats iinfluencers. Aquesta estratègia permetrà que el vostre contingut es comparteixi en plataformes globals i obtingueu un bon nombre d'enllaços.

Per posar el vostre competidor de SEO avergonyit, proveu de treballar amb BuzzSumo,una eina de recerca confiable que identifica els principals responsables de la teva indústria.

Produir contingut d'alta qualitat

Pel que fa a SEO, la necessitat de produir més qualitatel contingut no es pot destacar suficientment..Per atrapar al teu competidor que t'estranyitzi en SEO, introdueix una altra alternativaforma de contingut, com ara vídeos i gràfics d'informació. Construeix vincles bons tractant contingut original i originalrecerca.

Utilitza el perfil de l'enllaç del competidor

A SEO, la identificació de fortaleses i debilitats és unarequisit previ necessari per a la realització de rendiments constants. Els enllaços entrants s'utilitzen comunament en SEO. Aprofitaenllaços entrants per explorar els vostres competidors i identificar els seus punts forts. Després d'identificar els punts forts del competidor, descomptant-losen SEO no serà una tasca difícil.

Diverses eines estan disponibles quan es tractaavaluació d'enllaços entrants i identificació de debilitats. Centreu-vos en els vostres punts forts i treballeu amb les vostres debilitats per superar el vostre rendimentcompetidor en SEO .

Adopta estratègies locals de SEO

Com he dit abans, SEO és una estratègia a llarg termini querequereix que un client sigui intel·ligent per sobreviure en una dura competència. En lloc de tractar amb les plataformes nacionals, consideri prioritzar-lesestratègia de SEO local i treballa en la seva classificació en paquets de 3 locals. D'aquesta manera, el vostre contingut obtindrà més visibilitat, accions i mésenllaços. També es treballen els indicadors locals, com ara els títols, el contingut i les descripcions meta.

En un termini de poques setmanes, començareu a adonar-vosAlguns avenços en la vostra campanya SEO que ajudaran a superar el competidor .

Oferta de diversos productes

Ofereix diversos productes en el seu negoci en líniavostè en una millor posició en comparació amb el seu competidor. El punt clau per oferir diversos productes és trobar una forma de superar el vostreoponent sense enfrontar una competència dura a la vostra campanya. Tractar amb diversos productes que el teu oponent no ofereixajudeu a tornar a posar la vostra estratègia de SEO i us ofereixen enormes beneficis .

El millor de SEO és la realització de coherentstorna a la llarga. Els aspectes esmentats anteriorment no es limiten a una implementació a curt termini, sinó que són alternatives potencials que us ajudaranestar en les primeres posicions amb el temps. Per evitar ser superat pel vostre competidor en SEO, sempre es manté atent i diversifica la líniadels teus productes Source .

November 27, 2017