Back to Question Center
0

Consells eficaços de Semalt sobre com treure el spam de referències a Google Analytics

1 answers:

Obtenir registres directes i nets gratuïts del trànsit de bot i el correu brossa mostra més informació sobre la vostra professionalitat empresarial i presa de decisions. Durant les últimes setmanes, les petites organitzacions han tingut un repte de tractar el trànsit intern i el correu brossa en les estadístiques de la seva campanya. Afortunadament, Google ha arribat a rescatar-los després d'introduir una actualització en el seu Google Analytics que ajuda a les empreses i organitzacions a filtrar l'spam de referències i les aranyes i els robots coneguts - zã¼geln zã¼rich.

Segons Oliver King, l'expert líder de Semalt , spams de referències com darodar, botons han estat afectant negativament els registres de dades de les empreses B2B i B2C que operen a les plataformes en línia. Les unitats de correu brossa referents són falsos al vostre lloc web i augmenten el nombre de visitants al vostre lloc. En la majoria dels casos, els spammers fan que els vostres usuaris vegin que els visitants han estat remesos al seu lloc per ser considerats legítims. A la llarga, el trànsit acaba creant pop-ups i furgant programari maliciós a la vostra campanya.

Les estadístiques expliquen que el referent de correu brossa representa més d'un terç del trànsit generat a Internet. El correu brossa del remitent perd el temps redirigint a correus electrònics simples i esborrant la mesura del progrés i de les dades, especialment si el vostre lloc web troba poc trànsit.

Impacte del spam de referència a les vostres mètriques

En el màrqueting de contingut, un bon nombre de clients suposa que Google Analytics ha recollit bots, aranyes, correu brossa i programari maliciós que penetraven al seu lloc web. Tanmateix, alguns dels tráficos malware i bot no observen el protocol de mesura establert per Google i, per tant, acaben afectant les vostres mètriques.

Actualment, els spammers utilitzen l'identificador dels propietaris de llocs web per enviar èxits que acaben contaminant les seves estadístiques. Els spammers ara poden enviar èxits i contaminar les seves dades sense connectar-se als servidors connectant-se a Google Analytics Servidors: un pirata informàtic que utilitza la vostra identificació per connectar-se als servidors GA no pot ser exclòs per les mesures estàndard que s'utilitzen per bloquejar els spammers i oportunistes.

Com excloure el correu brossa de referència dels vostres registres

L'aplicació de filtres de visualització i segments avançats per tallar els spammers funciona de manera efectiva. Els filtres i els noms de la llista vàlids ajuden a bloquejar els spammers molestos i esborrar les dades. Implementar el procediment següent per excloure els spammers de les seves dades.

Crea un nou filtre

  • Omple la informació del filtre.
  • Emplena el nom del filtre. En aquest cas, utilitzeu "Exclou el spam de referència"
  • .
  • Afegiu el vostre tipus de filtre. Utilitzeu el tipus "Personalitzat" en aquest cas
  • .
  • Excloeu l'spam de referència amb el vostre patró de filtre preferit.

Com a venedor de contingut, podeu decidir excloure la distorsió de correu brossa del referent amb les vostres dades a través de la creació d'un filtre de nivell de visualització o mitjançant el nom d'amfitrió. Les dues solucions funcionen igual a part dels aspectes dels camps del filtre. A més, l'ús de la solució de nom de host requereix més manteniment i vigilància, ja que una organització pot acabar perdent dades. Seguiu la solució anteriorment indicada per excloure el correu brossa de referència de les vostres dades. Google Analytics utilitza variables i informació important dels spammers per bloquejar-los i excloure'ls de les dades de la vostra campanya. Les empreses disposades a utilitzar la llista de l'IAB per excloure els robots coneguts i les aranyes poden subscriure's anualment per obtenir una pertinença a temps complet.

November 28, 2017