Back to Question Center
0

Consells sobre màrqueting de mitjans socials des dels experts de Semalt

1 answers:

Vols millorar les estratègies de màrqueting en social media? Hi ha molts consells i trucs per fer-ho possible, però els millors consells de mitjans socials de Max Bell, l'expert Semalt , es discuteixen a continuació.

Utilitzeu Twitter per fer créixer la vostra audiència

Cal tenir en compte tant Facebook com Twitter per generar el vostre públic. Si és seriós sobre la construcció del públic, ha de prestar atenció al contingut atractiu i compartir-los a Internet durant tot el dia. Hauríeu d'escriure articles de qualitat, crear imatges fabuloses i imatges per difondre-les en línia. Això implicarà una gran quantitat de persones, però no hi ha retallades, de manera que hauríeu de mostrar paciència per obtenir els resultats desitjats. Utilitzeu Twitter i trobeu els usuaris rellevants a seguir - logiciel gratuit gestion entreprise. Compartiu alguns tweets i fotos al vostre perfil, inciten a persones amb pel·lícules, vídeos, àudios i altres coses semblants.

Analitza el contingut passat per millorar les publicacions

Els experts també diuen que els empresaris han d'analitzar els continguts recents per millorar la qualitat i l'aspecte global de les seves publicacions. Heu de prestar atenció a la publicació de contingut de qualitat, i no hi hauria cap compromís..Utilitzeu diverses eines per analitzar i avaluar el rendiment del contingut anterior i millorar l'aparença general dels perfils de les xarxes socials. En primer lloc, haureu d'introduir una paraula clau als quadres de cerca de les xarxes socials per veure quin tipus de contingut afecta a més i més persones. Us donarà una idea del que més us agrada i com millorar el vostre futur article incloent-hi algunes paraules clau ben optimitzades .

Optimitzar el contingut visual amb enllaços

El contingut visual significa que hauríeu de compartir vídeos i imatges en un gran nombre a l'hora de planificar continguts visuals, hauríeu de pensar en el tipus de contingut que més li agrada al públic. És molt important compartir només el que els teus seguidors i aficionats els encanta explorar. Mai no hauria de compartir vídeos pornogràfics o adults per generar trànsit al vostre lloc web ja que pot danyar la vostra reputació global a Internet .

Canviar formats de contingut

No hauríeu d'haver objeccions d'experimentar amb diferents tipus de contingut. Per exemple, podeu compartir molts vídeos únics a YouTube i moltes imatges a Facebook i a Instagram. Sempre haureu d'assegurar-vos que les vostres plataformes de xarxes socials hagen obtingut diferents coses i formats de contingut diferents per tal que pugueu augmentar la vostra visibilitat en línia .

Proporcioneu contingut de forma coherent

No hi ha accés directe a una carrera o negoci exitoses en línia, i hauríeu de treballar molt bé. L'important és que vostè proporcioni contingut de manera constant per augmentar el compromís en tots els perfils de les xarxes socials. Això us farà guanyar molts gustos, accions i comentaris, cosa que us ajudarà a guanyar-se la vida des de la comoditat de la vostra llar. Podeu conduir molta quantitat de trànsit a les vostres pàgines web oferint contingut gairebé a diari. Sense coses de qualitat, la gent s'avorria i deixaria les pàgines del lloc o de les xarxes socials. Estic segur que no voleu deixar que això passi, de manera que haureu d'oferir-los contingut de qualitat en qualsevol forma cada dia .

November 29, 2017