Back to Question Center
0

Construint presència a Twitter amb Semalt

1 answers:

Vols construir una presència a les xarxes socials especialment Twitter? Una base sòlida segurament tindrà molt de temps i esforços, però Twitter és una plataforma excepcional i increïble per fer-ho possible. Podeu establir la vostra marca o augmentar la vostra visualització cada vegada obtenint més i més connexions i seguidors a Twitter. En aquest post, Artem Abgarian, el Semalt Senior Customer Success Manager, us explicarà com començar amb el màrqueting de Twitter - why tech consulting.

Completa el teu perfil

El primer que heu de fer és completar el vostre perfil de Twitter. Permetin-me que us digui que aquest és el primer pas per crear una marca i que el món sàpiga sobre la vostra presència a Internet i en línia. Tingueu en compte que Twitter permet als seus usuaris incloure enllaços als seus perfils, de manera que aquesta és l'oportunitat d'or per afegir enllaços al vostre lloc web o programació d'afiliació al vostre perfil per tal que la gent us pugui reconèixer millor. A més, haureu d'afegir una imatge professional al vostre perfil perquè els usuaris puguin tenir una idea de qui és .

Connecteu-vos amb la gent del vostre nínxol

Una vegada que hàgiu completat el vostre perfil, el següent pas és connectar-vos amb persones de la vostra indústria o nínxol. Per trobar qui està relacionat amb la vostra indústria o camp, haureu de consultar les anàlisis de Twitter i fer clic al botó Seguidors per fer un cop d'ull a la llista d'aquests individus. A més, podeu buscar manualment la gent en els resultats de cerca de Twitter i consultar els seus perfils abans de connectar-se amb ells..Una forma senzilla de connectar amb els influenciadors és etiquetar-los als vostres tweets gairebé a diari. Heu de fer una sèrie de preguntes i fer tot el possible per atreure més i més persones perquè vinguin i responguin les vostres preguntes.

Determineu els millors temps per Tweet

A partir del nínxol i les ubicacions dels teus seguidors, pots determinar el millor moment per als tweets. Proveu d'utilitzar un parell d'eines de Twitter per fer-ho possible. Per exemple, Twittersphere és una bona eina que promet oferir-te la informació necessària de quan els teus seguidors estan en línia i quin és el millor moment per als tweets.

Compartir contingut valuós

Twitter ens proporciona moltes opcions i idees per compartir contingut. Podeu beneficiar-vos d'ells per augmentar la vostra visualització. És molt important compartir contingut valuós i deixar que els teus seguidors tinguin temps per llegir i difondre el contingut. Comunicar-se amb ells una vegada al dia i respondre les seves preguntes, segons el contingut que hagis compartit a Twitter.

Participa en Twitter Xats

El xat de Twitter és una opció per comunicar-se amb els altres i organitzar les vostres coses. Heu de beneficiar-vos d'això i augmentar el vostre nombre de seguidors. TweetReports és una excel·lent i gratuïta opció de xat de Twitter que us ajuda a participar en xats en xarxes socials. Podeu ampliar o reduir la llista només per comunicar-vos amb els vostres seguidors i intentar fer-los els vostres fans.

Tenint en compte les coses anteriors, podeu obtenir molts seguidors de Twitter i augmentar considerablement la vostra marca.

November 29, 2017