Back to Question Center
0

Construint presència a Twitter amb Semalt

1 answers:

Vols construir una presència a les xarxes socials especialment Twitter? Una base sòlida segurament tindrà molt de temps i esforços, però Twitter és una plataforma excepcional i increïble per fer-ho possible. Podeu establir la vostra marca o augmentar la vostra visualització cada vegada obtenint més i més connexions i seguidors a Twitter. En aquest post, Artem Abgarian, el Semalt Senior Customer Success Manager, us explicarà com començar amb el màrqueting de Twitter.

Completa el teu perfil

El primer que heu de fer és completar el vostre perfil de Twitter. Permetin-me que us digui que aquest és el primer pas per crear una marca i que el món sàpiga sobre la vostra presència a Internet i en línia - serviço de hospedagem. Tingueu en compte que Twitter permet als seus usuaris incloure enllaços als seus perfils, de manera que aquesta és l'oportunitat d'or per afegir enllaços al vostre lloc web o programació d'afiliació al vostre perfil per tal que la gent us pugui reconèixer millor. A més, haureu d'afegir una imatge professional al vostre perfil perquè els usuaris puguin tenir una idea de qui és .

Connecteu-vos amb la gent del vostre nínxol

Una vegada que hàgiu completat el vostre perfil, el següent pas és connectar-vos amb persones de la vostra indústria o nínxol. Per trobar qui està relacionat amb la vostra indústria o camp, haureu de consultar les anàlisis de Twitter i fer clic al botó Seguidors per fer un cop d'ull a la llista d'aquests individus. A més, podeu buscar manualment la gent en els resultats de cerca de Twitter i consultar els seus perfils abans de connectar-se amb ells..Una forma senzilla de connectar amb els influenciadors és etiquetar-los als vostres tweets gairebé a diari. Heu de fer una sèrie de preguntes i fer tot el possible per atreure més i més persones perquè vinguin i responguin les vostres preguntes.

Determineu els millors temps per Tweet

A partir del nínxol i les ubicacions dels teus seguidors, pots determinar el millor moment per als tweets. Proveu d'utilitzar un parell d'eines de Twitter per fer-ho possible. Per exemple, Twittersphere és una bona eina que promet oferir-te la informació necessària de quan els teus seguidors estan en línia i quin és el millor moment per als tweets.

Compartir contingut valuós

Twitter ens proporciona moltes opcions i idees per compartir contingut. Podeu beneficiar-vos d'ells per augmentar la vostra visualització. És molt important compartir contingut valuós i deixar que els teus seguidors tinguin temps per llegir i difondre el contingut. Comunicar-se amb ells una vegada al dia i respondre les seves preguntes, segons el contingut que hagis compartit a Twitter.

Participa en Twitter Xats

El xat de Twitter és una opció per comunicar-se amb els altres i organitzar les vostres coses. Heu de beneficiar-vos d'això i augmentar el vostre nombre de seguidors. TweetReports és una excel·lent i gratuïta opció de xat de Twitter que us ajuda a participar en xats en xarxes socials. Podeu ampliar o reduir la llista només per comunicar-vos amb els vostres seguidors i intentar fer-los els vostres fans.

Tenint en compte les coses anteriors, podeu obtenir molts seguidors de Twitter i augmentar considerablement la vostra marca.

November 29, 2017