Back to Question Center
0

Construint una consciència més estressiva de la marca mitjançant cinc estratègies de SEM des de Semalt

1 answers:

Els propietaris d'empreses han d'entendre que SEM o les estratègies de SEO no són flexibles i no augmentaran la consciència de marca. La raó és que els algorismes de cerca sempre canvien. A mesura que aquests canvis es produeixen, així ho hauria de fer el negoci amb cada oportunitat. És l'única forma en què el ROI de l'empresa es dispararà. El següent és un procés de cinc passos descrit per Igor Gamanenko, el Semalt Client Success Manager, amb l'ajuda dels quals es pot millorar els serveis locals SEO .

1 - blitz transporte adliswil. El 54% dels nord-americans compradors públics han canviat d'utilitzar llibres telefònics per navegar per Internet i realitzar cerques locals de béns o serveis. Per tant, significa que els clients locals constitueixen la columna vertebral de l'empresa i els propietaris han d'esforçar-se per satisfer els seus interessos si volen sobreviure a la indústria. Un exemple d'això són les oficines d'advocats Parsons Behle i Latimer d'Utah que actualitzen als seus clients sobre les últimes notícies o legislació local que els pot afectar a través del seu lloc web. Depenen de SEM per conduir el trànsit als seus llocs i els consegüents guanys al seu lloc.

2. Els enllaços i cites que provenen de llocs localitzats s'afegeixen com a recursos valuosos per a les campanyes de sensibilització de marca del negoci. Milloren la presència orgànica, així com el trànsit de referència del SEO local. És important tenir en compte que els enllaços i les cites es troben entre els senyals d'alt rang de l'algoritme de cerca de Google. Les referències actuen com a vots de confiança que donen a l'empresa un impuls en el SEO derivat de la credibilitat que guanya..

3. Manteniu-vos al corrent dels vostres esforços de PPC. És bastant habitual trobar empresaris que creuen que poden crear confiança una campanya de PPC i esperar resultats immediats. Google AdWords és el mercat més gran d'anuncis locals i, per veure un ROI, ha de ser un expert en el camp. L'execució d'una campanya de pagament per clic requereix experiència i comprensió si s'espera que la vostra marca aparegui correctament. El màrqueting intern pot semblar ajudar a estalviar diners, però els empresaris han de contractar un professional per fer el PPC perquè és la millor opció a llarg termini .

4. Les imatges són bones, però les imatges en moviment són encara millors. És fàcil donar-li reconeixement a una marca amb testimonis de persones que han treballat amb l'empresa anteriorment o infografies que mostren el que representa una empresa. Tanmateix, els vídeos solen fer-ho de forma més eficient. Tot i així, cal recordar incloure un punt de venda al vídeo com una consell de recepta, assessorament financer gratuït o un suggeriment sobre com obtenir un cupó de descompte al lloc. En cas contrari, el vídeo no tindrà tant impacte com s'esperava. Google ha invertit molt en el canal de YouTube, i això passa perquè és un lloc bastant popular per a les empreses que busquen obtenir una part important del mercat de cerca local .

5. Mercat als mil·lenaris. En l'actualitat, s'estima que hi ha 86 milions de mil·lenaris, el que significa que és un nínxol rendible. Si la marca no els fa arribar a través de les seves aplicacions mòbils preferides, hi ha una gran probabilitat que no arribi al grup. Pel 2018, els anuncis mòbils orientats localment ocuparan més de la meitat de la despesa total en anuncis.

La millor estratègia és confiar en els serveis locals de SEO i els cinc passos esmentats en aquesta publicació ajudaran a aconseguir-ho i millorar el ROI del negoci .

November 29, 2017