Back to Question Center
0

Detecció i bloqueig d'errors amb Semalt

1 answers:

Una de les coses més importants que necessita la vostra atenció a Internet és la vostra seguretat i seguretat. A causa d'una gran quantitat d'incompliments de seguretat, com ara les preocupacions de Yahoo sobre les invasions de privadesa patrocinades per l'estat, els problemes de GCHQ i NSA, així com casos de pirateig patrocinats per l'Estat, hem de prendre seriosament la seguretat. És important que esperem i planifiquem les coses correctes en el moment adequat per garantir la nostra seguretat en línia - peru holidays machu picchu. No hem d'oblidar que vivim en un món on les coses són de lliure ús i es poden piratejar en qüestió de segons. Les activitats malicioses s'han convertit en una part comuna de les nostres vides, i hem de centrar-nos en la defensa de les forces externes. Aquí, Ross Barber, el Semalt Customer Success Manager, us explicarà sobre com detectar i bloquejar els robots malament.

Què són els Bots dolents?

Hi ha dos tipus diferents de bots: bons bots i bots dolents. No seria equivocat dir que els bons robots no perjudiquen el vostre lloc web, però els bots mal sempre generen problemes. Alguns dels avantatges dels robots són que milloren el vostre rànquing del lloc web al motor de cerca , incloent Google, Yahoo i Bing..A més, ens proporcionen serveis útils ja que fan que molts dels nostres continguts estiguin disponibles a Internet per a moltes persones en funció de les paraules clau i consultes dels motors de cerca. Tanmateix, els robots malament poden danyar el vostre lloc web en gran mesura. S'utilitzen de diverses maneres, i els hackers reboten llocs web per obtenir informació que probablement els seus competidors utilitzin. A més, els robots bàrsics creen atacs de denegació distribuïts distribuïts i poden robar o repostar el vostre contingut web, creant-ne còpies a Internet. La inflació del trànsit dels motors de cerca és el resultat de bots malament, efectuant i distorsionant les mètriques del vostre lloc web. Els robots malament poden augmentar el trànsit del vostre lloc , però la velocitat de càrrega i el percentatge de rebots també augmenten. Independentment dels tipus de robots, cal desfer-se d'ells per minimitzar els riscos de ser destruïts a Internet .

Com es pot identificar i aturar?

Podeu identificar i prevenir bots bons i dolents instal·lant connectors, eines i extensions compatibles. Vostè hauria de confiar en proveïdors de hosting i solucions i buscar les formes proactives per desfer-se'n. Abans de fer qualsevol cosa, hauríeu d'establir una configuració per avaluar si el bot és bo o dolent i com evitar-ho en qüestió de minuts. Un informe de CMSWire revela que més del setanta per cent d'això es pot eliminar amb tècniques d'evasió com ara adreces IP rotatives i atacs de baixa freqüència.

Solucions pròpies

Una de les maneres més fàcils d'eliminar els robots és bloquejar les adreces IP de tots els robots, ja siguin bons o dolents. Hauríeu d'observar el tipus de bot abans de realitzar qualsevol acció. Utilitzeu les directives del servidor web per bloquejar-les. Podeu bloquejar tantes adreces IP com vulgueu, en funció de les vostres observacions i avaluacions. Només assegureu-vos que no bloquegeu les adreces IP dels humans perquè això pot arruïnar la reputació del vostre lloc a Internet .

November 29, 2017