Back to Question Center
0

Directrius pas a pas des de Semalt sobre com configurar articles instantanis a Facebook per a WordPress

1 answers:

Ja heu sentit alguna cosa sobre els articles instantanis de Facebook? Si la vostra resposta és "no", Jack Miller, el Semalt Senior Customer Success Manager, us il·luminarà sobre aquesta pregunta.

Un article instantani és un tipus especial de document HTML que es carrega ràpidament a Facebook. Us dóna l'oportunitat de comptar les vostres històries i compartir els vostres articles personalitzables que es renderitzen ràpidament als dispositius mòbils - offerte reinigung muster. Si sou nou en aquesta funció de mitjans socials, deixeu-me dir que ve amb moltes funcions interactives i estils personalitzats. Podeu triar qualsevol cosa i instal·lar els connectors més adequats per augmentar la visualització de les vostres pàgines web. La creació d'articles instantanis mai no crearia publicacions semblants de Facebook per a vosaltres. És una eina diferent que pretén augmentar el nombre d'accions, meitats i comentaris del vostre article a Facebook. Només cal tenir en compte algunes coses que s'han esmentat a continuació .

Els canvis necessaris

Algunes de les coses que necessiteu per configurar l'aplicació d'articles instantanis de Facebook al vostre lloc web de WordPress són una pàgina de mitjans socials o dos amb molts gustos, aplicacions de pàgines de Facebook i deu articles escrits recentment. A més, hauríeu d'instal·lar un complement d'articles instantanis per WordPress i activar-lo el més aviat possible .

Registrar-se en els articles instantanis de Facebook

Abans de planificar la promoció dels seus articles a les xarxes socials, el primer pas és visitar el lloc d'articles instantanis de Facebook i registrar-se en un compte. Aquí haureu d'inserir els detalls adequats, així com pregunta secreta i codi per començar, és important recordar aquests detalls, d'altra banda, no podeu obtenir els resultats desitjats, a més, Facebook no activarà el vostre compte i no podrà començar a treballar. Un cop s'hagi inscrit i instal·lat el connector, el següent pas és activar-lo, anant a l'opció Configuració i enganxeu el codi secret a la secció de capçalera. Al mateix temps, no us oblideu d'inserir els canals RSS de l'article instantani per al vostre lloc web. genera moltes visites i subscriptors per al vostre lloc web de WordPress. Instal·lar-lo i activar-lo és molt fàcil i el complement generarà articles instantanis i els seus feeds per al vostre lloc en qüestió de segons.

Creeu una aplicació de Facebook per a la vostra pàgina

Abans de crear una aplicació de Facebook per a la vostra pàgina, el primer que heu de fer és visitar el lloc web de Facebook for Developers. Aquí hauríeu de fer clic al menú "Les meves aplicacions" i obrir el perfil per ajustar la imatge. No hi ha res a què preocupar-se si veieu finestres emergents quan desapareixen quan Facebook us permet crear la vostra pròpia aplicació.

Envieu els vostres articles instantanis Feed per revisar

És molt important enviar el feed d'articles instantanis per revisar-lo. Abans d'això, haureu d'assegurar-vos que almenys deu articles ben escrits estiguin preparats per ser publicats i compartits a la secció d'articles instantanis. En cas que no hàgiu escrit aquests articles, heu d'escriure-los el més aviat possible. Un cop estiguis segur que els articles estan ben escrits i estan ben editats, hauríeu d'estar preparats per enviar-los a Facebook per revisar-los.

El lloc web de Facebook i altres mitjans socials requereixen que els usuaris instal·lin articles d'articles instantanis que coincideixin amb les seves especificacions, termes i condicions. Només podeu guanyar diners si heu instal·lat els connectors i temes rellevants al vostre lloc.

November 29, 2017