Back to Question Center
0

Els 10 consells sobre com obtenir més visites al lloc web. Semalt Advice

1 answers:

Una de les maneres en què les empreses en línia poden tenir èxit és conduir el major trànsit possible al lloc. Aquests deu consells estipulats per Max Bell, el gestor d'èxit de clients de Semalt , han d'augmentar el trànsit global i els accessos al lloc web .

# 1. Envieu el lloc web al motor de cerca de tres primers s - jackpot inferno jackpot. Són Google, Bing i Yahoo (que ara funciona amb Bing de Microsoft). D'aquesta manera, la gent trobarà la informació de l'empresa quan realitzin les seves recerques.

# 2. Crea vídeos de qualitat i els envieu als llocs web que comparteixen vídeos. Assegureu-vos d'incloure l'URL al principi i al final del vídeo, així com a l'àrea de descripció. Els vídeos informatius fan que més persones visiten el lloc .

# 3. Compartiu l'URL del lloc web a Facebook. Les persones que visualitzen l'enllaç voldran fer clic i veure'n què comporta. El millor de Facebook és que una vegada que ho fan, els seus amics també veuran aquesta acció i volen fer-hi clic. Seguiu actualitzant el contingut del lloc compartint articles i pàgines nous per mantenir un flux regular de trànsit del lloc web . La creació de pàgines empresarials a Facebook també és gratuïta.

# 4. Siempre assegureu-vos que el contingut creat sigui de qualitat i, a continuació, envieu-lo als directoris d'articles populars. Al quadre d'autor bio, inseriu l'adreça del lloc web perquè els usuaris puguin visitar-la si els agrada el contingut proporcionat. També ha d'estar relacionat amb el servei ofert..

# 5. Compartiu l'URL del lloc web amb els vostres seguidors a Twitter. Actualment, Twitter es classifica com el lloc de microblogging més utilitzat. En ell, les persones poden enviar missatges en forma de tweets als seus seguidors. Té un gran potencial si s'utilitza adequadament. També hi ha l'opció d'instal·lar funcions de botons socials on els usuaris poden compartir contingut directament a altres llocs com Facebook i altres.

# 6. Vine amb imatges creatives i publiqueu-les al vostre lloc. Els usuaris que trobin imatges rellevants els compartiran en llocs com Pinterest. És prudent que les imatges es comparteixin en una plataforma tal que és el lloc web de mitjans socials per compartir imatges. Funciona de manera similar a Facebook i Twitter, i pel seu ampli abast, serveix com una bona font de trànsit al lloc web, ja que els usuaris que veuen la imatge vulguin compartir-la amb els seus amics.

# 7. Envieu el lloc web a la indexació per pàgines grogues i els directoris locals. Busqueu les llistes que són populars a la ubicació de l'operació o del país. Si hi ha persones que realitzen una consulta que coincideixi amb el que ofereix el lloc web, és molt probable que torni com a part dels resultats.

# 8. Assegureu-vos que el lloc apareix a la secció d'anuncis classificats més avançats. En aquests llocs web, tot el propietari ha de fer és publicar el seu anunci, amb una descripció detallada, sense oblidar incloure l'URL. Quan els clients potencials visiten aquests llocs d'anuncis populars, tindran l'oportunitat de navegar per l'anunci, i si la descripció és prou atractiva, visitaran el lloc.

# 9. Fer ús dels programes de pagament per clic (PPC). És una opció pagada que envia trànsit amb una garantia de conversió. El que passa és que el lloc apareix com una fitxa patrocinada per un dels motors de cerca i obté cops quan la gent busca les paraules clau principals.

# 10. Utilitza SEO. La tècnica ajuda al negoci a classificar-se en la pàgina de resultats dels motors de cerca. Els bons llocs tindran compartits els seus URL entre el públic. Abans d'implementar SEO, assegureu-vos d'ajustar-vos a les directrius del motor de cerca .

November 29, 2017