Back to Question Center
0

Els experts de Semalt expliquen com es correlaciona la comercialització digital amb SEO

1 answers:

SEO, l'optimització del motor de cerca, és una tècnica a la qual fan servir els llocs webobtenir un rang més alt en els resultats del motor de cerca. Cada vegada que escriviu qualsevol cosa en un motor de cerca i premeu "entrar", obtindreu una llista deels resultats de cerca que contenen les paraules clau que teniu a la vostra consulta. Els resultats del lloc apareixen per a la seva rellevància amb els primerssent el més rellevant i el que probablement contingui la informació que cerqueu. El procediment per optimitzar un lloc webper classificar-se en els motors de cerca es coneix com SEO, el complex de tècniques, important per a les empreses que aconsegueixen als seus clients en línia.Una part significativa de les persones que cerquen aquests termes en els llocs principals. D'aquesta manera, SEO funciona com a generador de plom. Hoaugmenta el trànsit i les conversions posteriors al vostre lloc.

D'altra banda, el màrqueting digital és una eina comuna que fa referènciatots els serveis de màrqueting en línia integrats per obtenir clients, augmentar el nombre o fins i tot convertir visitants als clients.Diversos canals com ara màrqueting d'influents, màrqueting de continguts, SEO, publicitat en línia, periodisme de productes o mitjans socialsEl màrqueting és la manera en què les empreses utilitzen màrqueting digital per augmentar les seves vendes. Tots utilitzen Internet per ajudar les marques a connectar amb els clientsaixí com ajudar els programes de màrqueting i les campanyes a assolir els seus objectius. Des d'aquesta perspectiva, és clar que SEO és una eina demàrqueting digital .

El gerent d'èxit del client de Semalt Serveis digitals, Jason Adler explica la connexió entre SEO i màrqueting digital.

SEO i màrqueting digital poden compartir moltes similituds però sítenen algunes diferències crucials. Un expert en SEO té experiència en fer que algunes funcions com el disseny, el contingut i les URL meta siguin òptimesper a la visibilitat del motor de cerca per obtenir més trànsit i, finalment, més ingressos. D'altra banda, treballa un gestor de màrqueting digitalamb un especialista en SEO especialment en una campanya de publicitat per fer visible una empresa a Internet per al nínxol objectiu .

Els venedors digitals depenen de SEO com una eina que fa que siguiels clients troben una marca o servei que es troba en una campanya. El màrqueting digital utilitza altres alternatives com cartells, missatges, missatgesmitjans de comunicació o fins i tot referències. SEO està estrictament basat en Internet i específicament s'origina a buscar clients dels motors de cerca següentsconsultes amb frases del contingut del lloc web. A mesura que SEO se centra en augmentar el nombre de persones que visiten un lloc web, digitalEl màrqueting sol preocupar-se per augmentar la visibilitat general de l'empresa als seus clients.

La relació entre SEO i màrqueting digital és reduïdaencara diferent. SEO es dedica principalment a qüestions relacionades amb la recerca de paraules clau, la presentació i el desenvolupament web. SEO implica l'optimitzacióla informació i el disseny d'un lloc web al capdavant dels cercadors. Aquest procés permet a les empreses obtenir una presència en línia ibeneficiar-se del trànsit orgànic (no pagat). Pot fer que un lloc web vèncer els competidors guanyant trànsit directament d'ells.El màrqueting digital és un terme col·lectiu que fa referència a tots els esforços de la campanya de màrqueting, ja sigui en línia o fora de línia, per promocionar una marcaper a un millor desenvolupament de plom. Tant el màrqueting digital com SEO funcionen de la mà i fan que moltes empreses prosperin en línia. En altresLes perspectives, tant de SEO com de màrqueting digital, serveixen per augmentar la presència en línia d'una marca perquè els consumidors la trobin Source .

November 27, 2017