Back to Question Center
0

Els millors consells de Twitter dels serveis digitals de Semalt

1 answers:

Twitter és una de les millors i àmpliament conegudes plataformes de mitjans socials. És una manera senzilla d'obtenir més seguidors, més clics i compartir en línia. En compartir el vostre contingut a Twitter, podeu estar segur de tenir molta visibilitat, en funció del nombre de seguidors. Twitter representa moltes oportunitats de màrqueting i ofereix diverses possibilitats de distribuir contingut, involucrar persones en línia i promocionar la vostra marca - echinacea kid. Aquí, Artem Abyar, el Semalt Senior Customer Success Manager, va discutir algunes de les millors maneres d'obtenir més valor dels vostres tweets i comptes de xarxes socials .

Programeu els vostres tweets amb freqüència

Heu de prestar atenció a programar les vostres publicacions i tweets relacionats amb la imatge en un moment òptim. Un dels errors més importants que fem és que no compartim publicacions i no mantenim actualitzat el nostre compte de Twitter. És important compartir coses i participar tres o quatre vegades al dia de manera que cada vegada més gent s'atreveixi als vostres tweets. Si ho fa, garanteix que augmenti el nombre de seguidors de Twitter i que pugui difondre la seva paraula d'una manera millor. És molt recomanable que hàgiu programat cada hora perquè els seguidors segueixin ocupats.

Crea una nova pàgina d'inici amb llistes noves

Una altra cosa que podeu fer és crear una o dues pàgines d'inici amb llistes noves i contractar contingut. Aprofita els anuncis de Twitter i vigileu el quadre de comentaris per respondre totes les consultes. Finalment, obtindreu molts seguidors de Twitter, cosa que augmenta la visibilitat i la credibilitat del vostre lloc a Internet. La vostra pàgina d'inici de Twitter pot ser de qualsevol nínxol o tema, segons el vostre interès i els requisits del vostre públic.

Torneu a compartir contingut a Twitter

Si creieu que compartir el contingut de tant en tant a Twitter és suficient, permeteu-me que us digui que ha comès un error terrible. Diferents experts en tecnologia i comercialitzadors digitals afirmen que tornar a compartir el contingut de Twitter i Facebook és essencial per a la supervivència d'una marca a Internet. Per tant, no ha de deixar de compartir el contingut una vegada que s'ha compartit. En el seu lloc, heu de compartir les coses agradables ara i aleshores per assegurar-se que el nivell d'interacció dels usuaris es mantingui al llarg de tot .

Ignora la següent relació seguidor

No cal preocupar-se per la seva relació següent seguidor. En el seu lloc, ha de seguir treballant i seguir compartint coses noves a Twitter, no importa quants seguidors tingui en línia. Penseu més en el compromís dels usuaris que en comprovar la ràtio següent: seguidor una o dues vegades al dia. Permetin-me que us digui que segurament augmentaria la vostra presència en els mitjans socials i que podreu mantenir la teva marca en directe als teus seguidors de Twitter durant tota la vostra vida .

Conclusió

Al final, voldríem dir que hi ha tants programes i eines de Twitter que poden gestionar la qualitat dels teus seguidors. Podeu utilitzar aquestes eines per deixar de seguir i bloquejar comptes falsos. Assegureu-vos que els seguidors que obtingueu són autèntics i legítims, de manera que les qualitats del vostre lloc web i la vostra presència en els mitjans socials es mantenen fins al final.

November 29, 2017