Back to Question Center
0

Esperto Di Semalt: 7 SEO Essenziale Che Devi Sapere Quan Seleziona Un CMS

1 answers:

En el cas de les aplicacions en línia, un bon sistema de gestió de continguts (CMS) pot fer que la diferència entre un lloc web i un no realitzi. En qualsevol dels casos de comerç electrònic en línia, prenent una posició de primer pla en la pàgina de resultats del motor de cerca. Quest és el motiu per a la qual cosa les empreses ofereixen llocs web i mantenen una optimització de motors de cerca (SEO) per obtenir més informació sobre clients en línia de l'empresa.

Tot això, una bona SEO i SMM potrebbero va tenir un bon sistema de gestió de continguts per funcionar millor. La major part dels sistemes de gestió dels continguts tenen una bona reputació i serveis. Alguna cosa que no pot tenir un reproductor o una carregadora, i potser us portarà a una reducció de la classificació a Google.

Quan heu decidit utilitzar la CMS, teniu en compte els següents factors, proporcionats per Max Bell, el gestor d'èxit dels Clients de Semalt.

1. Etiquetes H1, títols de pàgines i descripcions meta.

Els llocs web utilitzen el bot de Google per obtenir la visualització del contingut del lloc i indicar-la. Queste sono le cose qui rastreig vedono dal tuo sito. È important sapere come personalizzare (leggere: ottimizzare) i tag h1, la data de la pagina o la meta description. Aquesta flexibilitat pot ajudar a obtenir un bon sistema funcional de gestió de continguts.

2. Possibilitat d'utilitzar atributs Alt per les imatges

Aquest atribut proporciona informació sobre el motor de cerca.

3. Utilizzo di codice irrilevante e duro

Questo comporta i tècnics que fan el lloc web. Di seguit i l'aggiornament del gener, una velocitat de resposta dels llocs és un dels factors que influiran en el mode en què un lloc serà classificat en SERP. El CMS de la vostra clau per evitar que els càlculs incloguin la visualització de la pàgina en qualsevol pàgina..Podeu fer-ho paginant pesant sobre els seus dispositius mòbils, abatent la velocitat de caricatura.

4. Models de pàgina.

È important considerare un CMS que consenteix personalitzar la pàgina sense modificar el contingut intern del model. Il mantenimento dell'UX dovrebbe essere una preoccupazione primaria. Alguns models possibles han estat modificats d'una manera molt ràpida.

5. La URL estructura ha de ser personalitzada

Per èxit en SEO, la URL URL que contingui conté. En altres aspectes, potrebbe essere necessario più lingue.

6. Problems canonici i contenuti duplicats.

Aquest problema verifica quan hi ha més d'un enllaç a un URL similar. Per aconseguir-ho, un determinat tipus de paraula clau pot veure diversos resultats de la cerca que normalment prevalen una pàgina o un element. El contingut del duplicat realitza un lloc web compartint el trànsit amb el seu duplicat de pàgines. Questo errore redueix l'autoritat d'una pàgina, reduint la seva possibilitat de classificació abans que la del concursant. Per aconseguir-ho, és fonamental que es dugui a terme una anàlisi completa i eliminar tots els duplicats. Un mode per reproduir duplicats en el seu sistema de gestió de continguts i el reconeixement de 301. Assegureu-vos que la CMS admet aquesta funcionalitat.

7. Complements, complements i mòduls.

L'automatització és un aspecte important en cada CMS. Es pot obtenir el plugin SEO o WordPress.

Conclusió

Per avere successo nell'actitud en línia, és necessari que siguin agressius i competents per abbinar el divari i el conquesta del concorrente. Un mode per farlo i la campanya d'internet marketing per promocionar una pàgina o un lloc web. SEO és una bona estratègia per aplicar. El problema ve acompanyat dels sistemes de gestió dels continguts i els requisits necessaris. Utilitzant la línia de guia de quina sopera, és possible conferir la disponibilitat de les funcions bàsiques bàsiques a partir del primer registre d'un sistema de gestió de continguts Source .

November 29, 2017