Back to Question Center
0

Estudio Semalt: SEO com una estratègia de màrqueting digital integrada

1 answers:

Les empreses en línia requereixen una presència a Internet. En cas contrari, els clients visitarien el seu lloc web només per error o pura curiositat. El nom utilitzat per una botiga, el seu logotip i productes proporciona informació que es pot relacionar amb els clients per a la seva identificació. Informació similar és fonamental quan es tracta de col·locar informació que crea presència a la web de l'empresa. Els llocs web optimitzats tenen informació que és fàcil d'elegir i molts clients poden trobar-los amb menys esforç.

Internet té més de 13 mil milions de recerques mensuals. L'establiment de Search Engine Optimization (SEO), que és bàsicament un lloc web fàcil de trobar, serveix com una estratègia de màrqueting digital clau per a l'empresa en línia.

A través de SEO, l'empresa pot portar als seus clients a la seva web per trobar el que el lloc té per a ells a través de l'augment de la companyia. Això es pot aconseguir quan l'empresa troba una classificació més alta constant a la pàgina de resultats del motor de cerca. La publicitat gratuïta i el pagament per clic són alguns dels millors mètodes recomanats.

Andrew Dyhan, el gerent d'èxit del client de Semalt , proporciona elements vitals de l'estratègia de màrqueting digital integrat que tot el negoci en línia necessita.

Com funciona SEO

SEO fa ús de motors de cerca amb el propòsit de rastrejar, escanejar, emmagatzemar índexs i fer recuperacions utilitzant algorismes de la següent manera.

1. Densitat de paraula clau:

La repetició d'una paraula clau augmenta la rellevància de la pàgina web en particular.

2..Metaetiquetes:

Els motors de cerca utilitzen els metadades del document HTML proporcionats per les etiquetes Meta per avaluar la satisfacció.

3. Contingut del lloc web:

El contingut de qualitat que utilitza paraules clau rellevants atrau a més persones i dirigeix-les al lloc.

4. Enllaços entrants:

Els hipervincles en altres llocs web que fan referència al lloc web ofereixen una classificació més alta del lloc per obtenir més trànsit.

La informació sobre la indexació, el rastreig, els algoritmes del motor de cerca i la recuperació proporcionen una comprensió més profunda del mecanisme de SEO .

Rastreig

Els rastreadores o aranyes són un programa que navega per la web de forma sistemàtica per a la indexació, per tal d'oferir una selecció més ràpida i eficient de la informació més avançada per motors de cerca. El rastreador no busca diàriament una actualització sobre el contingut d'Internet, sinó que conserva els records i la llista en llocs cercats, descarregats i visitats per a un processament més ràpid per part dels motors de cerca.

Indexació

The Spider crea una base de dades de pàgines del contingut rastrejat. Els índexs que són bàsicament les bases de dades proporcionen informació sobre els llocs web i les pàgines web que navega el motor de cerca. La recuperació del contingut d'un índex es realitza a través de paraules clau i cadenes relacionades. El SEO ha de ser correcte si el motor de cerca ha d'entendre el lloc web.

Algorismes del motor de cerca

Els algoritmes del motor de cerca consisteixen en conjunts de fórmules úniques i regles que defineixen la rellevància d'una pàgina web. Tenen la capacitat d'identificar la pàgina original o si el contingut web té informació útil segons el que necessiti l'usuari.

Recuperant

La etapa final del procés de cerca de la pàgina web tractada per SEO és un procés complicat que involucra la comprensió del contingut cercat i la seva correspondència amb índexs i servidors. Al final, el motor de cerca recupera una llista de documents que coincideixen amb les paraules clau i la cadena utilitzada.

L'ús de SEO, per tant, facilita la disponibilitat d'informació d'un lloc web en particular a la part superior de les recerques per a la recuperació fàcil per un motor de cerca. La estratègia de màrqueting SEO és molt rentable ja que presenta la visibilitat del negoci que realitza el comerç electrònic al manipular el contingut de les pàgines web per als motors de cerca Source .

November 29, 2017