Back to Question Center
0

Expert Semalt: bloquejar el trànsit de bot a Google Analytics una vegada per totes

1 answers:

Si utilitzeu regularment Google Analytics, és probable que vulgueu saber obtenir un trànsit de qualitat al vostre lloc web. Pel que fa al trànsit humà real, hi ha una optimització de motors de cerca i tècniques de mitjans socials per atendre. Recentment, s'ha informat que els bots i el trànsit fals representen el cinquanta per cent del trànsit en un lloc típic. Esperem que la majoria d'aquest trànsit s'elimini de Google Analytics amb diverses eines i tècniques.

Anteriorment, era senzill desfer-se dels robots, i estàvem segurs que els robots mai no processarien JavaScript. El mateix Google Analytics utilitza JavaScript, de manera que els robots no es poden mostrar a Google Analytics. Però ara, la tendència ha canviat ja que els pirates informàtics són ara molt més intel·ligents que mai i coneixen totes les tècniques per arruïnar el vostre lloc web. A més, amb la proliferació de jQuery, els llocs web i aplicacions d'una o dues pàgines poden ser fàcilment assumits pels pirates informàtics. Actualment, un bot pot processar JavaScript i tots els seus fitxers rellevants, perjudicant així a Google Analytics i als seus informes. De la mateixa manera, pot danyar els navegadors web, cosa que genera trànsit no humà als vostres llocs web. Si els motors de cerca i els rastrejadors actuals no processen JavaScript, la majoria del trànsit que no és humà es pot desfer, i el trànsit pot ser eliminat ràpidament. Tanmateix, sembla que això no és possible ja que JavaScript és imprescindible per als motors de cerca i per a Google Analytics .

Max Bell, l'expert principal de Semalt , ofereix alguns problemes útils al respecte .

Hi ha robots intel·ligents malvats i bots positius que segueixen rastrejant el vostre lloc i el seu contingut per als propis propòsits maliciosos. Alguns dels robots fan rastreig als vostres llocs per causar estralls en els servidors web i augmentar les despeses dels propietaris de llocs.

No seria erroni dir que els robots de motor de cerca de Google estan exclosos de Google Analytics i no necessiteu canviar la configuració manualment. Tanmateix, els altres tipus de bots són difícils de tractar i no segueixen les directrius que s'han descrit als fitxers robots.txt del lloc web, ni a les metaetiquetes. Segueixen rastrejant les vostres pàgines web i us donen resultats terribles. Els bons motors, tanmateix, impedeixen que s'enviïn peticions als servidors de Google Analytics per evitar que el vostre lloc estigui protegit i protegit. En aquests dies, els robots malament representen més del trenta per cent de tot el trànsit web, segons informes d'Incapsula. S'ha convertit en obligatori trobar una solució perquè puguem filtrar els bons errors de Google Analytics i els seus informes. Això guarda tant les nostres dades com el nostre lloc web des del trànsit fals com als robots.

Què es pot fer sobre això?

Hi ha diferents estratègies per eliminar els robots de Google Analytics. Algunes de les coses que ha de tenir en compte són:

1. Sempre haureu de marcar la casella a la secció Vista de l'administrador per eliminar els robots coneguts i desconeguts.

2. Cal eliminar els robots i bloquejar les adreces IP .

3. Pot desfer-se dels robots amb l'ajuda dels agents d'usuari, que asseguren que el procés d'identificació sigui més fàcil i ràpid.

Tenint en compte aquestes coses, podeu desar fàcilment el vostre lloc des dels possibles robots Source .

November 29, 2017