Back to Question Center
0

Expert Semalt: Per què apareixen botons per a llocs web a Google Analytics

1 answers:

Internet ajuda a nombroses empreses a tenir èxit en línia amb les seves empreses de comerç electrònic. De la mateixa manera, hi ha parts iguals del procés global que els hackers i altres persones malintencionades intenten dur a terme amb els seus intents en línia. La majoria de les empreses aconsegueixen als seus clients en línia a través de la creació d'empreses de comerç electrònic amb èxit. Amb màrqueting digital , és possible incloure nombrosos intents de fer que els correus electrònics de correu brossa desapareguin completament de la safata d'entrada. En primer lloc, les habilitats de màrqueting digital aporten noves eines per automatitzar processos com Search Engine Automation (SEO).

Algunes de les eines de màrqueting a Internet estan subjectes a atacs de correu brossa. És necessari bloquejar el correu brossa de referències en algunes d'aquestes eines perquè el període de navegació complet del lloc web sigui segur. Recordeu que la seguretat del vostre lloc depèn de les tècniques anti-spam establertes per bloquejar l'spam de referència. Podeu protegir la informació del visitant i l'estabilitat del vostre negoci. Google Analytics és una eina de SEO estàndard que la majoria dels webmasters poden ser útils per a la majoria de les campanyes de màrqueting. El bloqueig de correu brossa de referències, com ara Botons per a llocs web de Google Analytics, és possible.

Lisa Mitchell, la Gestora d'Èxit del Client de Semalt , explica aquí com bloquejar el spam de referència com a Botons per a llocs web .

A Google Analytics, podeu eliminar el trànsit procedent de dominis particulars. És possible automatitzar formes que poden fer que la vostra informació d'anàlisi no contingui dades de correu brossa de referència. Algunes d'aquestes mètriques alterar l'anàlisi de les dades comercials que generen estadístiques falses.

Hi ha algunes tècniques que els administradors web poden utilitzar per garantir els seus llocs web des de Botons per lloc web o Darodar:

Utilitzeu correus electrònics segurs

L'ús d'un proveïdor de correu electrònic segur per protegir els visitants dels pirates informàtics és un bon moviment. Alguns dels dominis comuns que contenen spam de referència provenen de fonts no identificades. Els proveïdors de correu electrònic poden protegir el vostre públic d'aquests correus. També bloquegen les visualitzacions prèvies d'imatges que poden provocar intents d'hacker més problemàtics.

Utilitzeu filtres

A Google Analytics, podeu utilitzar els botons per als filtres de correu brossa del lloc web per bloquejar el correu brossa de referència de les dades del vostre lloc web. Podeu obtenir informació precisa sobre el rendiment del vostre lloc web i obtenir nombrosos avantatges. A més, podeu assegurar una forta presència en línia per al vostre domini a causa de les mesures de seguretat del vostre lloc web .

Sensibilitza els usuaris

Mantingueu al vostre públic amb la informació de SEO sobre el rendiment del vostre lloc web. Han de saber quan i com ignorar l'spam de referència, com ara els lladres de targetes de crèdit.

Conclusió

Cada lloc web de comerç electrònic conté nombrosos mètodes a través dels quals les persones poden obtenir una oportunitat important en el mercat. Les empreses exitoses realitzen empreses de comerç electrònic per fer que els seus llocs web aportin molts clients de moltes parts del món. Mitjançant el màrqueting digital, és possible obtenir un trànsit de persones que són clients potencials. De la mateixa manera, molta gent pot voler portar visitants de les seves diverses fonts per ajudar en el procés de vendes. És fonamental bloquejar el correu brossa de referències al vostre panell d'administració de Google Analytics i salvar el vostre negoci de pèrdues massives. Aquesta directriu de SEO explica per què i com aturar el correu brossa de referència de Darodar i els botons per al lloc web a Google Analytics Source .

November 29, 2017