Back to Question Center
0

Expert Semalt sobre com prevenir el correu brossa de referència per fer malbé la vostra anàlisi web

1 answers:

L'anàlisi web és fonamental perquè ajuda a mesurar l'activitat del lloc. L'Universal Analytics té més funcionalitat que l'antiga Google Analytics i els usuaris han d'implementar la UA més. Tanmateix, el desavantatge d'utilitzar UA és que rep un munt d'spam de referència. No obstant això, no és un motiu suficient per no actualitzar-lo. Si no es deté el correu no desitjat, pot afectar seriosament les analítiques, especialment per a les pimes. Lisa Mitchell, Gerent d'Èxit del Client de Semalt , descriu com superar aquest spam irritant.

Spam de referència

Es considera spam de referència com a visites no humanes que apareixen a l'informe d'anàlisi. Per revisar tot el domini de referència, obriu l'informe de Google Analytics i seleccioneu Tot trànsit des de la fitxa Adquisició. El trànsit de referències és el resultat de robots i aranyes que rastregen el lloc o robots que envien codis a UA per crear registres per a una visita inexistent.

Per què és un problema i per què hauria d'importar

Els llançaments d'spam de referència a visites addicionals al lloc que no es produeixen. El resultat és que es corregeix amb la informació en anàlisi i crea una imatge incorrecta sobre el rendiment del lloc. Es produeixen taxes de rebot altes i un percentatge de conversió subestimat.

Quin és el punt i per què fan això?

L'objectiu darrere del correu brossa de referències és aconseguir que persones sense saber-ho visiten el lloc d'origen. Quan aquestes URL apareixen a l'informe d'anàlisi, s'orienten a la curiositat del propietari per saber què té aquest contingut que genera tants trànsits. Mai no s'ha de visitar un lloc que no reconegui. Els llocs són relativament inofensius, ja que només busquen obtenir el trànsit orgànic i augmentar el seu rànquing de cerca. Però, de nou, com qualsevol altre correu brossa, es podria tornar a enllaçar a un lloc maliciós i per això cal evitar-los en la seva totalitat.

Tipus d'spam de referència

Abans d'intentar aturar l'spam de referència, cal comprendre les diferents formes que pren. Són bàsicament dos: rastrejadors que visiten el lloc i robots que només envien referències fantasma. Atès que actuen de manera diferent, tracteu-los com a tals.

Crawlers

Es disfressen com a llocs web legítims i segueixen vincles amb la intenció de rastrejar el lloc. Ells vénen majoritàriament en forma de programes i intenten visitar tots els llocs de la pàgina. Els rastrejadors legítims trobaran informació que facilita la utilització de la web. Els rastrejadors ombrívols només rastregen la web perquè deixin la seva URL perquè rebin un enllaç backloc al seu lloc. Bloqueja-les utilitzant el fitxer .httaccess o estableixi el filtre personalitzat a Google Analytics.

Referents fantasma

Aquests són també programes, però són diferents dels rastrejadors en la forma en què operen. Hi ha un protocol de mesura a Universal Analytics que permet mesurar i monitoritzar activitats fora de línia. Alguns individus amb intencions malicioses s'aprofiten d'això i envien dades aleatòries als identificadors de Google Analytics. Llancen tanta informació que poden per augmentar la probabilitat d'aconseguir un cop. Si aconsegueixen obtenir un èxit, registra com a visita i inclou l'origen de referència per garantir que algunes persones segueixin la font al lloc de referències.

Esdeveniments fantasmes

Els nous robots ara envien informació d'esdeveniments d'Analytics. Per veure si apareixen els Esdeveniments fantàtics, obriu els esdeveniments de comportament i navegueu fins a l'informe dels esdeveniments principals. Es tracta d'intentar atraure usuaris d'anàlisi novells per visitar el seu lloc.

Combatre el correu brossa de referència

L'edició d'arxiu .htaccess no funciona per a referències fantasma i esdeveniments fantasmes. Filtreu aquests dominis mitjançant filtres personalitzats o segments personalitzats a Google Analytics.

Filtres per referents fantasma

Centreu-vos en el fet que els referents fantasma no saben què és el lloc web. El nom d'amfitrió és el que utilitza el visitant per arribar al lloc..Una versió del nom del lloc del lloc apareix a l'informe de Google Analytics. No obstant això, la llista de referències fantasma com (no establerta) o un nom d'un lloc web. Trobeu la llista de tots els noms d'amfitres establint un interval de temps com ara dos anys, feu clic a Tecnologia i, a continuació, a Xarxa. La dimensió principal ha de ser el nom de l'amfitrió. Reaccionarà els resultats de tots els noms d'amfitrió que han visitat el lloc durant els últims dos anys.

Configuració del filtre

Estableix una llista de tots els noms d'amfitrió que voleu permetre. A continuació, obriu Google Analytics, aneu a la secció Administrador i, a sota, feu clic a Filtres. Creeu un filtre nou i doneu-li un nom nou, com ara "Vàlid Hosts" i, a Tipus de filtre, deixeu-lo a Personalitzat. Seleccioneu Incloure i seleccioneu Nom de l'amfitrió al Camp de filtre. Introduïu tots els hosts vàlids que separen cadascun d'ells mitjançant una barra vertical. Deseu el filtre i deixeu la casella "Casi sensible" en blanc.

Al fer tot això, assegureu-vos de tenir un filtre separat com a vista "Prova" amb les dades d'origen i amb finalitats de comparació.

Filtres per a rastrejadors

Afegiu rastrejadors a una llista que voleu excloure. Segueix el mateix procediment que el de Ghost Referrers. L'única diferència és que, en comptes de "Incloure", escolliu excloure l'origen de la campanya al filtre presentat. Introduïu la llista de rastrejadors que els separen amb una barra vertical.

Identificació de rastrejadors

Registren les seves pròpies sessions amb un 100% de rebots i una única pàgina per sessió. Mostren usuaris nous al 100%.

Filtres vs. Segments

Els filtres mantenen completament altres dades d'aquesta vista en particular. Només funciona des de la data de creació cap al futur. L'anàlisi de dades antigues requerirà l'ús de segments Source .

November 29, 2017