Back to Question Center
0

Filtrant la vostra adreça IP - Semalt

1 answers:

Per a qualsevol empresari en línia, fer llocs web e-commerce eficaços poden esdevenir un autèntic avenç que farà que el negoci prosperi. Per a la majoria dels administradors web, obtenir un subministrament continuat de visitants al vostre lloc web és la millor part de l'èxit del comerç electrònic. Diversos llocs utilitzen diversos mètodes per aconseguir l'spam fora dels seus llocs web. En molts casos, els administradors del lloc web filtren els comptes d'usuari de Google, que semblen tenir un cert nivell de referència de correu brossa. Molts llocs comercials gestionen el trànsit i els clients mitjançant una adreça IP. Aquest fenomen significa que és possible controlar fàcilment una persona o una computadora amb l'ús de cookies.

Jack Miller, el Senior Customer Success Manager de Semalt , creu que pot millorar la precisió de les dades de Google Analytics excloent el trànsit, que prové del personal de la vostra empresa. La majoria d'aquestes visites són experimentals i no tenen com a resultat una compra que fa que el conjunt de dades no sigui exacte. Algunes visites de correu brossa de referències també es produeixen d'una manera similar que afecta algunes adreces IP específiques. Pot ser important utilitzar alguns dels filtres avançats de Google Analytics. Algunes de les maneres més habituals de fer-ho poden implicar l'automatització d'un filtre personalitzat al panell Administrador de Google Analytics.

L'spam de referència són missatges que provenen d'un domini comú. Aquests correus electrònics de correu brossa normalment contenen algunes instruccions que solen fer que les víctimes no segures puguin perdre informació valuosa. Per això, hi ha filtres especials de Google Analytics creats per fer front a aquest problema. Aquests filtres bloquegen el trànsit de botnet procedent dels dominis spam. Aquesta mesura pot protegir el vostre lloc web d'alguns dels atacs amb correu brossa més freqüents. Per exemple, els pirates informàtics poden robar la informació de la targeta de crèdit, així com altres dades valuoses de persones desfavorables a través de diverses maneres. Algunes de les maneres més esteses que utilitzen els delinqüents cibernètics inclouen atacs de pesca i atacs creuats.

Filtrant la vostra adreça IP

Creeu un compte de Google Analytics o inicieu sessió al vostre compte per controlar l'adreça IP d'aquest panell. Abans de res, hauríeu d'adherir-vos a una plataforma IP estàtica de la vostra empresa. Això vol dir que haureu d'utilitzar un tauler de enrutador convencional per al vostre negoci, que es pot configurar per a una IP estàtica. L'ús de nombroses fonts d'Internet pot fer que els dispositius assumeixin una adreça IP dinàmica, que pot ser difícil de seguir. Per exemple, els dispositius que accedeixen a Internet des de la banda ampla mòbil poden tenir una adreça IP dinàmica. Entre aquests dispositius es troben els telèfons mòbils i les tauletes que utilitzen un servei del pla de dades de transportista.

Al tauler d'administració, podeu seleccionar un filtre personalitzat. En aquests casos, podeu introduir l'adreça IP estàtica de la xarxa que voleu excloure de Google Analytics. Com a resultat, trobareu diversos dominis i adreces IP, que voleu excloure del vostre trànsit. Aquesta configuració està disponible aquí. També es pot evitar l'spam de referència i el seu trànsit mitjançant aquest filtre personalitzat Source .

November 29, 2017