Back to Question Center
0

La clau de l'exitosa estratègia de màrqueting de Twitter - Pràctica Semalt

1 answers:

Twitter és una valuosa eina de màrqueting de SEO per als usuaris que realitzen tàctiques de màrqueting en xarxes socials. Qualsevol empresa pot beneficiar-se del procés de creació i operació d'una campanya de màrqueting en línia. Per a la majoria dels usuaris, Twitter pot fer que un lloc web es beneficiï dels clients que provenen de la web. Nik Chaykovskiy, el Semalt Senior Customer Success Manager, ofereix les següents maneres d'obtenir el màxim profit de Twitter:

Uniu-vos a converses. Unir-se a converses existents pot ser un veritable canvi en la vostra estratègia de màrqueting de Twitter. És possible incloure nombrosos tipus de contingut, així com fer que un públic participi en una campanya de màrqueting - boat book nada value. Aquest aspecte contribueix a la classificació del vostre lloc web a les SERP. Podeu celebrar un concurs i premiar-lo al guanyador. També podeu introduir un sorteig, que pot fer que les persones del vostre nínxol interactuïn amb el vostre lloc web durant llargs períodes de temps.

Utilitzeu vídeos i imatges. Els vídeos i imatges fan un mètode únic però satisfactori de presentar contingut a l'usuari. Al gener de 2017, Google va actualitzar el seu algorisme Penguin. Alguns dels canvis que fan les persones inclouen utilitzar-los com a material estàndard, que està disponible per a indexació de motor de cerca . A més, les imatges contribueixen al UX del vostre lloc web o bloc, fent-lo un factor de classificació .

Segrestar una tendència. La majoria dels usuaris de xarxes socials prefereixen llegir els temes de tendència. En aquests casos, les persones solen reunir diversos aspectes rellevants del vostre producte, lloc web o marca dins del vostre nínxol particular. També podeu fer canvis massius a les tàctiques de màrqueting que ja teniu a la botiga.

Reteu-vos amb prudència. El botó retweet pot ser pràctic, especialment quan es tracta de publicar convidats. Assegureu-vos que cada retweet tingui un comentari a mida al costat d'ell. Aquest canvi provoca l'autenticitat de tot el procés de comerç, així com fer que la gent interactuï amb altres continguts rellevants dins del vostre nínxol.

Identifica els teus valuosos seguidors. No totes les persones que agradaran que la teva pàgina pugui comptar com a client. En alguns casos, les persones es consideren valuoses perquè els usuaris que enllacen amb els seus perfils realitzin els moviments necessaris per garantir que el lloc arribi als objectius de l'usuari. Alguns seguidors tenen la probabilitat de convertir-se fàcilment als clients, mentre que altres poden assumir una gran quantitat de temps .

Participa al públic adequat. Quan fa un tweet, moltes persones poden retweetar o comentar aquest tweet. En altres casos, les persones que operen diversos llocs web de comerç electrònic tenen problemes per fer front a tones de DM procedents de nombroses parts de tota la campanya de màrqueting. És important respondre només al públic adequat.

Conclusió

Hi ha molts mètodes que les persones poden utilitzar per fer una estratègia de màrqueting a Twitter amb èxit. En primer lloc, es poden trobar nombroses dificultats a l'hora de realitzar SEO. En conseqüència, els administradors web prefereixen incloure algunes de les tècniques de màrqueting de Social Media a l'equació. Twitter pot millorar algunes de les maneres en què el vostre negoci busca clients. De la mateixa manera, pot haver-hi altres aspectes implicats en tot el procés de tuitea, així com la forma en què la gent fa guanys.

November 29, 2017