Back to Question Center
0

Les accions de Semalt obliguen els consells de cerca de Twitter per augmentar el compromís del client

1 answers:

Com filtreu i trobeu les discussions que us són importants a les xarxes socials? Facebook i Twitter són una excel·lent font de participació de més i més persones a Internet.

Heu d'aprendre aquestes tàctiques i estratègies avançades de Twitter de Frank Abagnale, l'expert de Semalt , si voleu augmentar el compromís del client per al vostre negoci.

Compartir molts tweets sense discussió no us donaria els resultats desitjats. Per tant, és important utilitzar els vostres llocs de xarxes socials de forma sàvia i obtenir noves metodologies per obtenir els resultats desitjats.

Comenceu la conversa amb un flux de cerca personalitzat

Twitter és una excel·lent font de participació de moltes persones - definicion fotografia digital manual. Heu de parlar amb altres usuaris que utilitzin aquesta plataforma i executar diversos concursos, campanyes, concursos i participar activament en converses amb fluxos de cerca personalitzats. No us oblideu d'utilitzar hashtags mentre utilitzeu Twitter si teniu en compte que atrau més i més persones al vostre lloc o al vostre negoci en línia. Les cerques avançades de Twitter ajuden els usuaris a ampliar les discussions valuoses. A més, us ofereixen moltes possibilitats de construir les vostres comunitats en línia perquè pugueu contactar amb moltes persones..Permeteu-vos utilitzar hashtags, paraules clau, frases i opcions de cerca de Twitter amb prudència perquè obtingueu els resultats desitjats amb facilitat. Quan executeu un esdeveniment, sempre haureu d'assegurar-vos que es promou a Twitter i que hauria de poder atraure més i més persones. Hi ha algunes eines disponibles per configurar automàticament els vostres esdeveniments de manera que no us trobeu sense problemes mentre feu servir Twitter.

Localitza les converses

Heu d'aprofitar la funció de cerca de Twitter geogràfica de Hootsuite per trobar les converses més adequades a Internet. Això us proporciona converses de geolocalització perquè pugueu planificar i iniciar xarxes tan aviat com hàgiu anunciat la data del vostre esdeveniment. A més, heu d'orientar els locals si teniu un negoci de maó i morter. Això és possible utilitzant les opcions de cerca avançada de Twitter, i només permet trobar les converses en l'àrea corresponent .

Descobriu els principals influents de les xarxes socials

Twitter és beneficiós per a aquells que ho fan servir per a converses professionals. Usant aquest lloc de les xarxes socials, podeu descobrir fàcilment influents socials clau i contactar-hi. Diversos fluxos avançats de cerca de Twitter es poden utilitzar per trobar molts influents en la vostra indústria. Heu d'utilitzar l'opció de cerca de Twitter per trobar els seus noms i perfils, i inserir l'etiqueta i les paraules clau rellevants. Una altra idea és que podeu utilitzar el filtre de puntuació Klout per localitzar els influents de la vostra indústria. Deixeu que Twitter gestioni la resta, i podeu gaudir de l'èxit a Internet .

Heu de fer una llista dels vostres seguidors i fer-vos preguntes sobre els influents més adequats de la indústria. Això estalviarà molt de temps i podràs contactar amb els altres sense cap problema. Recordeu sempre que no hi ha accés directe a l'èxit, de manera que hauríeu d'estar preparats per treballar dur .

November 29, 2017