Back to Question Center
0

Millori les vostres classificacions de Google amb Twitter seguint els consells Semalt

1 answers:

Twitter és una de les fonts més importants a l'hora de promocionar el vostre lloc web a Internet. Diverses persones simplement utilitzen aquest lloc de les xarxes socials per tuitar i no saben la seva importància. El vostre compte de Twitter pot obtenir moltes visites de trànsit i de qualitat del seu lloc web, de manera que haureu de connectar amb els companys rellevants i els companys de la indústria el més aviat possible. Nik Chaykovskiy, el Semalt Senior Customer Success Manager, diu que és important compartir vincles i continguts cada vegada més atractius al vostre compte de Twitter. Al mateix temps, hauríeu d'escriure més articles al vostre lloc web i començar converses, respondre a les consultes i preguntes, parlar amb els vostres clients sobre la vostra marca i interactuar amb els amics a Twitter per ampliar la vostra xarxa - human resource management system project database system.

És segur dir que Twitter és un dels millors llocs de xarxes socials pel que fa a la promoció de la marca. Les converses periòdiques a les xarxes socials són obligatòries ja que aquesta plataforma social només funciona si l'utilitza socialment i no per problemes personals. A més, Twitter només us pot beneficiar si feu un tweet i retweet sobre la vostra marca, teniu discussions amb altres persones i seguiu les persones rellevants .

Utilitzeu Eines de Twitter per a la promoció de la marca

No hi ha eines de seguir i deixar de seguir, però podeu utilitzar Twitter manualment per implicar més i més persones. Algunes de les eines, però, podeu confiar en són Twtpoll i Paywithatweet. No podem ignorar el fet que molta gent utilitza aquestes eines i programes similars per afegir valor als seus seguidors..També podeu augmentar el vostre rànquing de Google mitjançant aquestes eines basades en Twitter o alguna cosa similar .

Connecteu-vos amb persones d'altres llocs de mitjans socials

Una altra forma d'aconseguir més i més seguidors de Twitter és connectar-se amb persones d'altres llocs web de xarxes socials i convidar-los a seguir-vos a Twitter. Confia en mi, és una de les maneres més fàcils i sorprenents d'estar en contacte amb un gran nombre de persones. Heu de discutir coses diferents amb ells i convidar-los a compartir els seus pensaments amb vostès a LinkedIn, Foursquare, FriendFeed, Facebook i Quora. Si ho feu, podeu assegurar-vos de rebre molts seguidors de Twitter, i és una manera senzilla de fer feliç a les persones i promocionar la teva marca en línia. Una vegada que la vostra marca estigui completament desenvolupada, el vostre lloc obtindrà automàticament moltes visualitzacions i un millor rànquing a Google.

Executa les competicions de Twitter

Heu d'executar concursos de Twitter per implicar-los. Posa regularment i executa una sèrie de proves perquè cada vegada més gent es comprometi. Es tracta d'un esforç de SEO per millorar potencialment el rànquing del vostre lloc tant en les xarxes socials com resultats del motor de cerca . No dubti a gastar-hi diners. Òbviament, és una tàctica empresarial i pot requerir els vostres diners, el temps i els esforços. Tenint en compte que els resultats i els resultats sempre són genials, heu d'iniciar els concursos de Twitter el més aviat possible. Tot això garantirà que el vostre lloc estigui millor classificat per Google i que obtingueu molts clients que poden estar interessats en els vostres productes i serveis .

November 29, 2017