Back to Question Center
0

Optimització del lloc multilingüe per a diferents regions: La Guia de Semalt

1 answers:

En qualsevol procediment de màrqueting digital, l'optimització del motor de cerca (SEO) és essencial per millorar el màrqueting a Internet. Moltes empreses han establert amb èxit els seus llocs web de comerç electrònic i avui gaudeixen de nombrosos beneficis de les moltes oportunitats que revela Internet. Les persones que executen SEO poden preguntar-se com l'enfocament multilingüe afecta les seves classificacions. És clar que un lloc web multilingüe pot atraer més trànsit, però també pot funcionar contra ell - estudiar fotografia online.

El SEO dirigit és una tècnica que pot ajudar-lo a aconseguir millors resultats. Per exemple, un pot configurar un lloc web multilingüe, que es pot dirigir a un nínxol demogràfic o país en particular. L'expert de Semalt , Ross Barber, ofereix uns valiosos consells de SEO sobre com es pot configurar un lloc web multilingüe, el que millora els seus esforços de SEO.

1. Eviteu el contingut duplicat

En utilitzar un enfocament multilingüe, part del contingut web ha de ser traduït a diferents idiomes. Per a un motor de cerca, això apareix com a contingut duplicat. El contingut duplicat apareix en diverses URL, que essencialment lluiten per la mateixa posició disminuint l'autoritat de la seva pàgina. Google penalitza el contingut duplicat reduint la classificació d'un lloc web. Com a resultat, Google recomana utilitzar anotacions "rel = alternatehreflang" a les pàgines, que apareixen en diversos idiomes. En altres casos, un pot utilitzar URL separades o utilitzar diferents mètodes, que poden ser geogràfics dirigits a alguns dels països seleccionats. Un pot utilitzar una URL diferent com el meu lloc web.de per indicar pàgines similars en diversos idiomes.

2. Geotargeting

Aquesta tècnica ajuda a l'orientació de contingut que es troba en una regió en particular. Las Herramientas para webmasters de Google tenen l'opció de segmentació internacional en el seu tauler. És essencial utilitzar un domini d'alt nivell genèric (TLD) com .com, .org, .net..etc. Sin embargo, les pàgines natives d'un idioma o país en particular poden tenir:

  • Subdominis específics del país. Per exemple, "jp.mywebsite.com" per a un lloc web de Japó,
  • Dominis de nivell superior de codi de país (ccTLD). Per exemple, www.mywebsite.de per a una versió alemanya i,
  • Usant subdirectories. Per exemple, www.yoursite.com/nl per orientar els visitants d'Holanda.

3. Pàgines adaptables a la configuració regional

Una mesura que el desenvolupament web augmenta el seu objectiu de contingut personalitzat, molts desenvolupadors fan a mesura el que un visitant veurà de les seves geolocalitzacions específiques. Per exemple, es pot orientar el contingut individual per a Xina, quan un usuari visita el lloc web usant una adreça IP Xina, es mostra la versió xinesa de la pàgina. Els robots i rastreadores de Google usen una IP i una ubicació mentre es dirigeixen als usuaris. Com a resultat, pot incloure contingut dinàmic en el seu lloc web .

4. Administrar versions multilingües

Google recomana utilitzar una pàgina per URL. Si teniu un lloc web, és necessari usar una pàgina separada per a cada idioma. D'aquesta manera, els rastreadores de Google no poden jutjar malament el seu lloc web per a contingut duplicat o relleno de paraules clau.

Conclusió

Moltes empreses estan connectant-se en línia. Configurar llocs web de comerç electrònic és més fàcil d'obrir una botiga física. Una mesura que més empreses es conecten, és important emprar tàctiques eficaces de SEO per aconseguir el millor de la seva comercialització a Internet. No obstant això, un pot enfrontar el desafiament de configurar un lloc web multilingüe, especialment un, que no perjudique al SEO. En aquest article, es troben disponibles diferents formes de configuració i administració de llocs multilingües geo-orientats. Podeu aprendre alguns enfocaments per crear llocs web multilingües i millorar els seus esforços de SEO.

November 27, 2017