Back to Question Center
0

Pregunteu a Semalt Expert: Què és el benchmarking de Google Analytics per a empreses

1 answers:

Google és un dels motors de cerca més famosos i influents . Recentment ha anunciat que tots els usuaris d'Analytics podran accedir als informes de benchmarking de la indústria a través del seu tauler en els pròxims mesos. Aquests informes permeten als administradors web conèixer els seus llocs web. A més, tenen una idea del que és la tendència en aquests dies i de com aconseguir un trànsit potent als seus llocs, fent-ho bé a ulls de Google .

Andrew Dyhan, el Director d'Èxit del Client de Semalt , fa un cop d'ull a alguns consells rellevants i pràctics sobre aquest tema - private ssl certificates.

És cert que els informes d'avaluació comparativa encara no estan disponibles per a tots els propietaris del lloc web. Tanmateix, aquestes són una bona manera de proporcionar informació sobre el percentatge de rebots, les sessions i la qualitat dels vostres articles. També podeu saber quin tipus d'enllaços trencats hi ha i com millorar-los. A més, els usuaris tenen una idea del que fan servir els seus visitants per consultar els seus llocs web. Google també ha indicat els mapes i les ubicacions de calor a través dels informes d'avaluació comparativa per oferir als seus usuaris moltes oportunitats per millorar .

És important que activeu les comparatives perquè aquesta és l'única manera d'accedir a les dades a la secció Públic del tauler de Google Analytics..Gairebé tots els grans administradors web utilitzen els informes d'avaluació comparativa, incloent Twiddy, que és una empresa de viatges. Identifica les oportunitats de creixement de la indústria a través dels informes d'avaluació comparativa. Segons el conseller delegat de Twiddy Ross Twiddy, obtenen els resultats amb informes analítics i de benchmarking per tenir una idea del que haurien d'orientar i quantes persones estan interessats en els seus productes i serveis .

Utilitzeu el benchmarking d'Analytics per a la vostra empresa

Ja sigui que estigui executant un negoci gran o una organització de mida petita, haureu d'utilitzar benchmarking d'anàlisi per a la vostra empresa. Ajuda als empresaris a centrar-se en el que està tendint, què pot funcionar millor per a ells i com millorar els seus negocis i obtenir els resultats desitjats. També garanteix que disposem de dades precises. A més, podem analitzar i avaluar fàcilment el percentatge de rebots dels nostres llocs. Fins ara, Google Analytics ens ha donat moltes idees sobre el rendiment dels nostres llocs. Tanmateix, l'avaluació comparativa d'anàlisi és una forma de determinar com podem millorar els nostres llocs i com establir objectius realistes.

Prioritzar oportunitats de millora

Com es compara el vostre lloc amb els altres de la indústria? Això és el que cal prestar atenció. Mitjançant informes de referència, podeu esbrinar ràpidament quins tipus d'esforços necessita el vostre lloc per obtenir millors resultats. D'aquesta manera, estalviaríeu molt de temps i podríeu centrar-vos en les coses correctes. Quan teniu accés a aquests informes, podeu mesurar fàcilment el rendiment del vostre lloc i prioritzar les oportunitats de millora en gran mesura.

Estableix objectius realistes

És segur dir que els informes de referència poden ajudar-vos a establir els objectius realistes. Això us pot proporcionar informació sobre com comparar-vos millor amb els vostres companys i com derrotar-los a la indústria. És obligatori que el percentatge de rebots del vostre lloc no superi el cinquanta per cent. Si això passa, hi ha possibilitats que perdria la majoria dels visitants i el vostre rànquing a Google podria veure's afectat.

November 29, 2017