Back to Question Center
0

Pregunteu a Semalt Expert: val la pena utilitzar les publicacions de Google per a Google My Business?

1 answers:

Amb Google My Business disponible per a petites empreses, ara podeu fer ús activament dels serveis de SEO search engine local .

Michael Brown, el gestor d'èxit de clients de Semalt , assegura que l'aplicació permet a les PIME crear un compte gratuït des del qual poden gestionar com apareixen els seus negocis a Internet.

Com funciona Google Posts

Per publicar treballs a Google My Business és bastant senzill. Quan hàgiu iniciat la sessió al tauler del meu negoci, navegueu fins a l'àrea de "publicacions" que hauria d'estar al costat esquerre de la pantalla. Des d'aquí hi ha una opció per crear una publicació nova. Les empreses poden utilitzar les publicacions per:

  • Anuncia ofertes especials o promocions diàries
  • Promociona qualsevol esdeveniment nou o proper
  • Ressalteu els productes més venuts o les entrades noves

Utilitzeu publicacions de Google o no?

El benefici d'utilitzar publicacions de Google encara és difícil de determinar ja que encara és relativament nou - rival online casinos. No es pot calcular la visibilitat del lloc i Google no ha provat completament les limitacions de les publicacions. No obstant això, és fàcil i lliure crear una publicació que demostri que té un gran potencial..

Les millors pràctiques de Google

Com tota la resta de Google, hi ha algunes de les millors pràctiques que cal seguir en crear i gestionar les seves publicacions.

Eviteu l'ús excessiu de promocions i vendes com a idioma

Google prohibeix l'ús d'un llenguatge gimmicky com el que proporciona descomptes com "BOGO 50% de descompte". ja que ho tracten com anuncis publicitaris. Si els algoritmes de cerca reben aquestes publicacions, l'eliminen i penalitzen el propietari. S'hauria d'utilitzar la possibilitat de vendre informació orgànica als clients que els faci conscients del que fa actualment l'empresa.

Sigui descriptiu a cada post incloent tanta informació com sigui possible

Atès que Google proporciona diversos camps buits per completar la informació, correspon al propietari del negoci assegurar-se que ompli la major quantitat d'informació possible. Els titulars cridaners i les imatges ben enfocades haurien d'ajudar a captar l'atenció de l'usuari i conduir-les al lloc. De vegades, els clients troben un contingut detallat sobre la publicació bastant útil. A més d'això, com més informació sigui, més possibilitats de rastreig d'algorismes capturaran una paraula clau rellevant.

A temps i personal

Les publicacions a través de la plataforma han d'informar sobre qüestions sensibles al temps. Quan deixen d'esdevenir rellevants, hi ha l'opció de suprimir-les permanentment o renovar-les per servir-ne un altre propòsit. Obtenir-se personal amb els missatges garanteix que hi hagi un cert atractiu per al públic objectiu local .

No oblidi el pla de SEO local

El rànquing de la cerca és un procés continu i, per tant, hauria de ser l'esforç realitzat per mantenir els serveis locals d'optimització de motors de cerca. Significa atraure més enllaços, generar continguts explícits als consumidors locals i recollir ressenyes positives.

No hi ha cap explicació de les publicacions útils per al propietari de la petita empresa, però pot ajudar-vos a promocionar esdeveniments, ofertes i notícies per a les seves marques.

November 29, 2017