Back to Question Center
0

Quines tarifes de rebot de Google Analytics? - Semalt dóna la resposta

1 answers:

Els propietaris de llocs web necessiten saber quantes persones visiten els seus llocs cada dia per avaluar el seu rendiment. Una de les mètriques utilitzades per mesurar aquests percentatges és la taxa de rebots que registra el nombre de persones que aterren a la pàgina i no fan res en ell.

Aquesta activitat dels visitants no provoca cap reacció de Google Analytics. Jack Miller, el Semalt Senior Customer Success Manager, explica que les taxes de rebots ajuden els propietaris de llocs web a avaluar la qualitat d'una pàgina o el seu públic. La qualitat de l'audiència fa referència a si un lloc s'adapta al seu propi propòsit.

Càlcul de tarifes de rebot per Google Analytics

Google calcula els percentatges de rebots dividint una sessió de pàgina única a totes les sessions disponibles - adl b insurance.

Tenir un alt percentatge de rebots d'un lloc web o pàgina pot tenir qualsevol de les tres implicacions:

  • La qualitat d'aquesta pàgina en particular és poc freqüent
  • .
  • El públic objectiu és incorrecte pel contingut publicat al lloc.
  • La informació d'aquesta pàgina en particular era suficient
  • .

Índex de rebots i SEO

Hi ha hagut molt debat sobre si els motors de cerca utilitzen les taxes de rebots com a factor de classificació. És difícil imaginar que Google porti les dades de Google Analytics per utilitzar-lo quan es classifiqui llocs web. El motiu d'aquesta línia de pensament és que si el propietari no implementa GA correctament, la informació no és confiable. En qualsevol cas, és fàcil manipular les tarifes de bouncer. És important assegurar-vos que la gent aterrice en un lloc del motor de cerca . Aquest tipus de rebots pot ser un factor de classificació, però no com ho veiem a GA .

Interpretant tarifes de rebot

Si el propòsit de la pàgina és informar-lo, un percentatge de rebots elevat no és necessàriament una cosa dolent. Els experts aconsellen als propietaris que creïn segments que només incloguin als visitants nous. el visitant és un empenta per millorar el compromís en el lloc.

Si la pàgina està destinada a atraure visitants, llavors un augment de les taxes de rebots és dolent per als negocis. Optimitzar la pàgina en si és una de les maneres de corregir aquest error. Hi ha altres causes per als alts preus de rebots, i la part superior d'ells és un anunci pretensiós. Si la descripció no coincideix amb el contingut, els visitants deixaran de banda la pàgina. Si es té clar sobre les activitats del lloc, llavors una baixa taxa de rebots és una indicació de la qualitat de l'audiència.

Taxa de rebots i conversió

Les taxes de rebots mesuren l'èxit, i un augment hauria d'ajudar el propietari a canviar el disseny per millorar la conversió. A més, les fonts de trànsit podrien ajudar a determinar per què hi ha tanta gent rebotant. Butlletins, llocs web de referència i AdWords poden contribuir a les taxes de rebots. Mantenir un ull atent a aquests podria ajudar a alleujar el problema i millorar els percentatges de conversió.

Atenció al dibuix Conclusions

Un índex de rebots poc natural és bàsicament una cosa que envia un activador a GA que significa que té una implementació defectuosa. Podrien ser finestres emergents o vídeos de reproducció automàtica implementats pel propietari. Tenir una baixa taxa de rebots amb els esdeveniments que controlen els comptes de desplaçament en el lloc és una bona cosa.

Baixar tarifes de rebot

L'única manera de fer-ho és amplificar la qualitat de compromís a les pàgines de destinació. Les altes taxes de rebots de fonts individuals han de portar al propietari a observar i avaluar quines són les expectatives dels visitants en aquest sentit. Si les expectatives estan bé, però segueix experimentant taxes de rebots alts, llavors un canvi d'imatge complet és imminent.

Tarifes de sortida

Alguns cometen errors en les taxes de rebots i sortides. Les tarifes de sortida es refereixen a l'última sessió de l'usuari i per què la va finalitzar en aquesta pàgina en particular

Conclusió

Les taxes de rebots han d'ajudar a determinar si el lloc compleix les expectatives del públic objectiu. A més, haurien d'ajudar a crear un entorn més convincent per als usuaris.

November 29, 2017