Back to Question Center
0

Raons bàsiques per eliminar Localhost des de la llista de referències - Pràctica des de Semalt

1 answers:

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager, diu que quan teniu un lloc web, el vostre equip està obligat a provar això i allò. Si en algun moment algú del vostre equip executa la versió de desenvolupament de la vostra aplicació web amb el codi de seguiment de Google Analytics, haurà d'atacar algunes coses molestes.

Per començar, localhost continua apareixent als informes de referències - oculos de sol masculino mais vendidos. En segon lloc, les mètriques del vostre lloc web, com ara el percentatge de rebots, el nombre de visualitzacions de pàgines, els percentatges de conversió, etc. Com és així, aquestes mètriques es veuran esbiaixades perquè, com que el membre de l'equip fa una prova al lloc web, les coses es barregen. No voldries això, tu?

Una solució ràpida

Podeu solucionar aquesta situació de manera molt senzilla. De fet, teniu tres maneres a la vostra disposició. Independentment de la vostra elecció, la solució només funciona per a visites noves. Les dades existents quedaran contaminades i no es pot fer res al respecte.

Afegiu un filtre d'exclusió a Google Analytics

L'addició d'un filtre d'exclusió al compte de Google Analytics és la forma més senzilla i senzilla de solucionar el sistema per barrejar mètriques diferents. Ni tan sols necessitareu intervencions de l'equip tècnic. Aquests són alguns consells:
  • Obriu el vostre compte de Google Analytics i seleccioneu "Administrador"
  • .
  • posseeixen la columna de vista, feu clic a "Filtres"
  • configurar un nou filtre optant per 'Filtre nou'
  • creeu un nou "Filtre predeterminat", que exclourà el trànsit web al nom d'amfitrió "localhost".

Tingueu en compte que és possible que hagueu de canviar el nom localhost a qualsevol nom d'amfitrió local que utilitzi el vostre equip. Millor encara, si l'equip de desenvolupament passa a compartir la vostra xarxa, podeu excloure'l de tot l'interval d'IP D'aquesta manera, les vostres mètriques no es confondran. Només cal que configureu el vostre filtre per excloure 'trànsit d'adreces IP', i ja heu acabat.

Canviar el fragment de seguiment de JavaScript per excloure l'amfitrió

Aquesta és una opció raonable en comparació amb confondre's amb filtres de Google Analytics. Només cal que aneu al fragment de seguiment i identifiqueu l'identificador de propietat utilitzat per mantenir les pestanyes a l'analítica. Si és possible que hagueu actualitzat a Universal Analytics, us connectareu a alguna cosa així: ga ('create', UA-98765432-1 ',' website.com ').

Tingueu en compte que, en comptes d'example.com, realment utilitzeu el vostre domini real. Afortunadament o, malauradament, haureu de ser experts en l'argot tècnic. Per exemple, és possible que hagueu d'utilitzar una declaració if en algun lloc del codi. Tot i que s'ha esmentat que el procés és senzill, cal escriure un codi nou .

Saltant el fragment de JavaScript a la vostra plantilla

Si el vostre lloc web utilitza el llenguatge PHP com el cas de WordPress, podeu editar el peu de pàgina que inclou coincidentemente el fragment de Google Analytics. Hi ha fins i tot la possibilitat que el vostre servidor permeti que les aplicacions web s'executin en mode de desenvolupament o en producció. Sigui com sigui, mai no et pots equivocar.

Continuant

Una vegada que hàgiu fet aquests canvis, cal veure si són efectius o no. Feu una prova al dia o dos més tard per a la seva confirmació. Trieu un rang de dades adequat, que no inclou els dies previs al canvi.

November 28, 2017