Back to Question Center
0

Raons bàsiques per eliminar Localhost des de la llista de referències - Pràctica des de Semalt

1 answers:

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager, diu que quan teniu un lloc web, el vostre equip està obligat a provar això i allò. Si en algun moment algú del vostre equip executa la versió de desenvolupament de la vostra aplicació web amb el codi de seguiment de Google Analytics, haurà dcreate', UA-98765432-1 ',' website.com ').

Tingueu en compte que, en comptes d'example.com, realment utilitzeu el vostre domini real. Afortunadament o, malauradament, haureu de ser experts en l'argot tècnic. Per exemple, és possible que hagueu d'utilitzar una declaració if en algun lloc del codi. Tot i que s'ha esmentat que el procés és senzill, cal escriure un codi nou .

Saltant el fragment de JavaScript a la vostra plantilla

Si el vostre lloc web utilitza el llenguatge PHP com el cas de WordPress, podeu editar el peu de pàgina que inclou coincidentemente el fragment de Google Analytics. Hi ha fins i tot la possibilitat que el vostre servidor permeti que les aplicacions web s'executin en mode de desenvolupament o en producció. Sigui com sigui, mai no et pots equivocar.

Continuant

Una vegada que hàgiu fet aquests canvis, cal veure si són efectius o no. Feu una prova al dia o dos més tard per a la seva confirmació. Trieu un rang de dades adequat, que no inclou els dies previs al canvi.

November 28, 2017
Raons bàsiques per eliminar Localhost des de la llista de referències - Pràctica des de Semalt
Reply