Back to Question Center
0

Segments de Google Analytics - Pràctica Semalt

1 answers:

Pel que fa a l'anàlisi de Google amb altres usuaris, haureu d'haver escoltat "Estic buscant consells", "Mai he fet servir Google Analytics" i altres coses semblants. Artem Abyar, l'expert Semalt , afirma que és important utilitzar segments a Google Analytics si voleu obtenir un nombre suficient de visitants al vostre lloc web .

Quin és un segment?

A Google Analytics, un segment és un tipus especial de dades o tècnica que us dóna una idea de la qualitat del vostre trànsit. Google Analytics ens ofereix moltes possibilitats de millorar el rendiment global del lloc i les sessions, així com la taxa de rebots dels usuaris - appraisal of business valuation. Si voleu tenir una idea de quin tipus de pàgines o articles obtenen més visualitzacions i quantes visions orgàniques obté el vostre lloc, haureu de fer-ho amb segments GA. Això també l'ajudarà a reduir les dades perquè pugui obtenir resultats més específics i ben versats que abans .

Per què necessiteu segments?

Permetin-me que us digui que el vostre lloc web i les seves dades no es poden protegir ni agregar correctament sense segmentació. Això us pot ajudar a treure les conclusions correctes. Els experts diuen que totes les dades i la informació a l'agregat són merda, de manera que haureu d'obtenir la segmentació. Per exemple, si voleu assegurar la qualitat dels visitants del vostre lloc, heu de dividir Google Analytics i les seves dades en segments i crear filtres rellevants..Les dades són tan agregades que no podeu construir cap estratègia sense una segmentació adequada. Podeu continuar promocionant el vostre lloc web i els vostres productes en línia, però no hi ha cap ús ja que no obtindreu cap compromís de vendes ni d'usuaris.

Com crear un segment a Google Analytics?

Si voleu crear segments a Google Analytics, el primer que heu de fer és editar els filtres i canviar-ne el nom en funció de la naturalesa del vostre lloc. Permeti'm dir aquí que els segments són fàcils d'editar, eliminar o canviar el nom, però no podeu eliminar les dades reals, ja que això pot fer malbé el vostre lloc web en general. Per a molts de nosaltres, mai no ha estat important crear segments, però sense ell, no es pot assegurar obtenir un trànsit de qualitat dels motors de cerca .

Tipus de segments

Hi ha dos tipus principals de segments, segments del sistema i segments personalitzats. Els segments del sistema són aquells que ofereixen funcions i opcions fixes a Google Analytics i que no es poden modificar una vegada creades. No obstant això, es poden ajustar amb les pàgines de destinació i els perfils de les xarxes socials. Els segments del sistema són útils, ja que són aptes per a mòbils i us permeten obtenir moltes visualitzacions des dels dispositius mòbils. Els segments personalitzats són més complicats i menys populars que els segments del sistema. També ofereixen diverses opcions per triar a Google Analytics. Per exemple, podeu crear segments que filtren els visitants que passen menys de trenta segons al vostre lloc web. També és possible crear segments per obtenir vistes orientades per països a les vostres pàgines web. Tot això millorarà el rendiment global del vostre lloc i la qualitat del vostre trànsit es milloraria pel conjunt.

November 29, 2017