Back to Question Center
0

Semalt: 5 raons per no obtenir prou visites al lloc

1 answers:

A continuació es mostra una llista de cinc àrees que normalment es descuidan perquè el propietari no entén com funcionen ni com manejar-les. Tingueu en compte que els canvis no presenten resultats positius immediatament i requereixen paciència.

Jason Adler, el Gerent d'èxit al client de Semalt Serveis Digitals, explica aquí els errors de SEO més habituals - la roche posay lipikar cleansing.

1. No és prou contingut

Actualment, els motors de cerca , especialment Google, tracten la qualitat del contingut amb molta importància i estableixen els seus algoritmes per assegurar-se que només capturen un bon contingut. Els continguts de baixa qualitat i el lloc web en general són un precursor de tenir visites de llocs web baixes i minimitzar el trànsit. A més dels motors de cerca, els mitjans de comunicació social també tenen una influència indirecta en el rànquing i trànsit del lloc web .

El contingut que està segur d'augmentar el trànsit satisfà tots els consells de redacció que treballen després de Panda i Penguin, publicats en una pàgina d'alta autoritat, ben investigats i imparcials.

2. Cercant paraules d'alta competència

Es tracta principalment dels motors de cerca. Molts llocs web competeixen per estar a la primera pàgina del SERP, que només disposa de deu espais. Els motors de cerca intenten mostrar els llocs més confiables en aquestes deu primeres posicions. La majoria d'aquests llocs són conscients de les paraules clau més populars que s'utilitzen al mercat..A causa d'aquesta competència, és difícil intentar classificar les mateixes paraules clau populars per a un lloc web proper .

Atès que les paraules clau populars són fora de la pregunta, una alternativa és utilitzar el camí llarg. Incorporeu les paraules clau de cua llarga quan feu servir l'eina de paraules clau de Google a mesura que tenen menys competència. El trànsit del lloc web no pot ser tant com les paraules clau més populars, però és una manera excel·lent de millorar la percepció de la confiança dels motors de cerca.

3. Pàgina web lenta

Google utilitza la velocitat com a factor de classificació, ja que vol maximitzar l'experiència de l'usuari. Tot i així, els clients tenen més probabilitats de tornar a visitar un lloc web amb una càrrega ràpida. Si es carrega lentament, els usuaris sortiran de la pàgina. El lloc o la pàgina poden rebre el trànsit de referència d'altres fonts, però no compleixen la velocitat mínima de càrrega de 4-5 segons, cosa que fa que els visitants es marxin sense veure res. Si el temps de càrrega augmenta en un lloc web, els accessos al lloc web segurament milloraran, cosa que també tendeix a augmentar el trànsit. També maximitza la possibilitat d'aparèixer a les deu primeres posicions.

4. Un cop de panda o pingüí

Els canvis en l'algoritme del motor de cerca poden afectar la forma en què un lloc web es classifica a la SERP i, en conseqüència, la quantitat de trànsit rebuda. Si Panda o Penguins arriben al vostre lloc, el trànsit experimentat continua disminuint considerablement cada dia. Compara l'informe de Google Analytics quan el trànsit va començar a declinar quan Google va fer actualitzacions del seu algoritme. Si hi ha una correlació, procedeixi a fer també alguns canvis per recuperar el trànsit del lloc web.

Si no era cap dels dos, potser encara sigui jove, hi ha poc contingut, no hi ha proves d'ús de les xarxes socials, cap font alternativa de trànsit, o fer un o més dels errors de SEO esmentats. 8)

5. Va contractar el mal negoci de SEO

Actualment hi ha molts especialistes en autoproclamats SEO en la web. Escollir l'empresa de SEO equivocada podria costar el negoci del seu trànsit i altres oportunitats. No creguis tot el que apareix a Internet. Verifiqueu i confirmeu cada persona o grup que feu per a l'anàlisi de SEO.

November 29, 2017