Back to Question Center
0

Semalt: 7 tipus de contingut que poden sobrecarregar la vostra marca

1 answers:

Per a moltes persones, és confús saber quin tipus d'articles han de crear per als seus blocs. El món del contingut està ple d'informació. Els volums d'articles són escrits tots els dies. El contingut es presenta en forma de publicacions de bloc, articles de notícies, llibres electrònics, continguts de les xarxes socials i infografies. De qualsevol manera, hauria de ser interessant i informatiu. A més, heu d'inserir alguns enllaços al vostre contingut per crear consciència entre les persones sobre la vostra marca. En els últims mesos, la gent ha estat prestant més atenció a les compres en línia, de manera que és una oportunitat d'or per crear contingut per a ells.

Aquí, Jason Adler, l'expert líder de Semalt , ha parlat sobre els tipus de contingut que involucren a un gran nombre de persones i que són informatius i emocionants.

1. Entrades de bloc autoritzades

Les publicacions automàtiques del bloc són una bona idea. Aquests haurien de ser verificats de fet i han de revolucionar la vostra marca. No seria erroni dir que el contingut de qualitat pot portar revolucions a les vostres estratègies de màrqueting. En altres paraules, pot ajudar-vos a simplificar les vostres campanyes de màrqueting i de promoció. Per exemple, si heu escrit un article informatiu sobre la vostra marca, els vostres clients no hauran d'anar a cap altre lloc per obtenir més informació sobre els vostres productes i serveis. Finalment, millorarà les taxes de retenció dels clients i potenciar les conversions en gran mesura.

2. Infografia

Les infografies estan escrites i compartides en un nombre significatiu. Avui, el màrqueting s'ha convertit en un camp sofisticat i competitiu, i el contingut juga un paper fonamental en la consciència de la vostra marca mundial. Heu d'invertir en l'optimització del motor de cerca. Assegureu-vos que heu inclòs paraules clau adequades al vostre text i el vostre contingut és força atractiu. A més, hauríeu desenvolupat una preferència de les xarxes socials per informar-vos al món sobre la vostra marca..També hauria de desenvolupar campanyes de màrqueting per correu electrònic per obtenir millors resultats.

3. Peces d'opinió destacades

Les peces d'opinió destacades són el que moltes persones els encanta llegir. Podeu escriure-les i publicar-les, garantint que la qualitat no es vegi compromesa. Pel que fa a la presència en línia, podeu diversificar-lo invertint fortes continguts de qualitat. És important que desenvolupi el vostre propi blog o lloc web, creeu infografies, publiqui vídeos i tutorials i inclogui persones amb altres estratègies similars. El contingut es pot indexar fàcilment als cercadors si no té el plagi ni els errors gramaticals.

4. Com es fa el contingut

Els articles de procediments són fàcils d'escriure i poden completar la vostra marca. Ha d'estar ben escrit perquè els seus competidors s'escalfissin de la vostra marca. Hi ha moltes maneres de crear contingut de qualitat. Heu d'assegurar-vos que el vostre contingut tingui paraules clau competitives i que estigui millor classificat als resultats del motor de cerca. Al món d'Internet, on es publiquen milions d'articles cada dia, crear continguts de qualitat és una de les coses més difícils i necessàries.

5. Peces d'investigació originals

Heu d'escriure peces de recerca originals per al vostre públic. Molts dels articles escrits en l'actualitat es filen o es tornen a escriure. En aquestes circumstàncies, quan escriviu articles d'investigació originals, les vostres possibilitats de fer que molts visitants augmentin en última instància. Aquests es destaquen com la veu única de la teva marca i es pot escriure a granel.

6. Contingut de moda

Si el vostre públic vol temes de moda, és ideal per escriure i conduir molt trànsit a les vostres pàgines web. Els materials de moda es poden buscar a Google, i els haureu d'escriure sense comprometre la qualitat. Les indústries més adequades per a aquests temes són la moda, l'entreteniment, la política, la tecnologia i les xarxes socials.

7. Vídeos

Parlar amb el vostre públic amb vídeos és possible. De fet, els vídeos són molt millors que els continguts escrits i participen un gran nombre de persones. Heu de publicar vídeos únics per a la conducció de trànsit a les vostres pàgines web Source .

November 29, 2017