Back to Question Center
0

Semalt: Com bloquejar el trànsit intern de Google Analytics

1 answers:

Amb la depreciació de la variable d'usuari Google Analytic, els usuaris poden utilitzar una variable personalitzada per bloquejar el trànsit intern en un lloc. Alexander Peresunko, el gerent d'èxit de clients de Semalt , destaca com un usuari pot implementar la tècnica al seu lloc directament.

Hi ha nombrosos mètodes per eliminar tràfic intern a un lloc des de GA (Google Analytics). Al principi, els usuaris podrien afrontar un desafiament i calcular la importància d'excloure el trànsit dels llocs propis. En aquest sentit, els propietaris de llocs han d'advertir que el trànsit intern (trànsit de mestres web i empleats dins del lloc) pot inflar les visites de la pàgina i els recomptes dels visitants, proporcionant així dades enganyoses o falses - best grain storage practices.

Semalt expert creu en aquesta claredat i, per tant, es recomana que els usuaris distingeixin el trànsit dins d'una organització des del públic objectiu. Hi ha diverses maneres d'aconseguir aquesta fita en funció de com es configura una infraestructura d'organització entre adreces IP dinàmiques i estàtiques. Per exemple, els usuaris poden filtrar el trànsit intern segons la variable d'usuari, domini, IP o ISP. El trànsit intern es pot segmentar mitjançant l'ús de variables d'usuari, ISP i variables personalitzades. A més, els segments avançats i els filtres poden separar el trànsit intern del públic o el trànsit dels visitants.

El procés s'inicia mitjançant la creació d'un lloc que pot instal·lar galetes a tots els equips i navegadors que el personal de l'organització pugui utilitzar per accedir al lloc web. Aquesta galeta s'estableix mitjançant una variable personalitzada que es col·loca en un lloc web..A continuació es detallen els passos detallats:

1. Creeu una nova pàgina web que no contingui cap contingut ni cap tipus de contingut ja que es pot amagar com una pàgina web estàtica o una part del domini d'un lloc. Un propietari del lloc pot utilitzar la nova tècnica setCustomVar en comptes del mètode setVar convencional.

2. Al perfil de Google Analytics, navegueu pel Segment avançat i feu clic a "Nou segment" .

3. Assigneu un nom al segment personalitzat com a "Incloure trànsit intern" i introduïu aquesta lògica. "Inclou-> Variable personalitzada (valor 01) -> Conté -> Sí". Tanmateix, l'usuari ha d'assegurar-se que la variable personalitzada de Google Analytics (GA) no es sobreescriu (en situacions on es guarden diverses variables personalitzades en la mateixa ranura) i que el segment avançat coincideix amb la ranura adequada .

4. Creeu una altra secció i anomeneu "Excloeu el trànsit intern" i introduïu aquesta lògica; "Exclou -> Variable personalitzada (valor 01) -> Conté -> Sí". Deseu aquest segment i torneu a assegurar que el camp que conté coincideixi amb el codi inicial

5. Permet que tots els membres de l'equip intern es connectin a la pàgina web creada en el primer pas per a la instal·lació correcta de cookies en els seus navegadors.

6. Prova els resultats. Això implica esperar uns dies perquè es puguin visualitzar les dades segmentades.

November 28, 2017