Back to Question Center
0

Semalt: Com bloquejar els robots d'un cop d'ull al vostre lloc web

1 answers:

Els bots són bàsicament els programes falsos i automatitzats que naveguen pel vostre lloc web per realitzar diverses tasques. És una forma curta de robots i pot danyar el vostre lloc en gran mesura. Alguns exemples de robots són els que han estat en la llista negra dels motors de cerca . Alguns robots visiten els vostres llocs web i us envien correu brossa en un gran nombre, mentre que altres investiguen els vostres llocs per vulnerabilitats de seguretat. Abans de bloquejar els robots de veure el vostre lloc, és important que allotgeu el vostre lloc web en un servidor web d'Apache - prosol company. A més, el vostre proveïdor d'allotjament web ha de proporcionar-vos la possibilitat de ".htaccess overrides", i haureu de habilitar-lo el més aviat possible. Hauríeu de consultar els weblogs primaris del lloc i obtenir el vostre lloc amb un host web comercial .

Ross Barber, el gerent d'èxit de clients de Semalt , elabora en l'article alguns consells pràctics a aquest respecte.

Bloqueig de bots no desitjats

És segur dir que bloquejar robots no desitjats és com si estigués intentant desfer-se dels virus o les plagues. Podeu bloquejar els robots només quan els hàgiu identificat completament. En primer lloc, cal determinar l'adreça IP des d'on provenen els robots. Per a això, podeu descarregar el vostre weblog des del servidor web, descomprimir-lo amb l'ajuda d'arxius i obrir-lo en un editor de text sense format. Aquí podeu observar si els humans o els robots reals visiten el vostre lloc. El següent pas és localitzar les entrades que pertanyen als robots i buscar les cadenes d'agents d'usuari..

Tingueu en compte les adreces IP utilitzades pels robots

La majoria de les vegades, les persones no saben com gravar les adreces IP utilitzades pels robots. Aneu amb compte quan feu això perquè el vostre lloc es pot danyar si no bloquegeu aquestes IP el més aviat possible. Alguns virus i programari maliciós poden infectar les vostres computadores o dispositius mòbils mentre esteu bloquejant els robots. Si veieu que els mateixos robots provenen de les mateixes o diferents adreces IP, heu d'evitar-ne tots en qüestió de minuts i actualitzar el vostre navegador web .

Baixeu el vostre fitxer .htaccess

És una altra manera de desfer-se dels robots i del trànsit fals. Heu de descarregar els fitxers .htaccess utilitzant un client FTP o SFTP. Per això, heu de visitar el directori web més alt del vostre lloc web, on es localitzen els enllaços de la pàgina d'inici. Aquí podeu trobar aquest fitxer i baixar-lo el més aviat possible. Si no trobeu aquest fitxer aquí, podeu ubicar-lo en un altre lloc en funció del programa FTP que utilitzeu.

Obriu o Creeu el fitxer .htaccess

Un cop hagueu localitzat el fitxer, el següent pas és obrir-lo i ajustar-ne la configuració. Creeu documents en blanc i enganxeu-ne les dades. Per bloquejar un IP específic, per exemple, 127.0.0.1, heu d'afegir-lo al fitxer .htaccess i feu clic al botó Bloca .

Per bloquejar robots per cadenes d'agents d'usuari, haureu de buscar les cadenes amb el robot i les que contenen lletres ordinàries de l'alfabet sense cap espai, barra i puntuació. Una vegada que l'hàgiu instal·lat, podeu bloquejar-la fàcilment al vostre dispositiu i mantenir el lloc web segur .

November 29, 2017