Back to Question Center
0

Semalt: Com detectar i bloquejar Spam de referència de Google Analytics

1 answers:

Per a un negoci de mida petita, no hi ha res millor que iniciar sessió al compte de Google Analytics i veure un gran trànsit. Aconseguireu saber que el vostre lloc web rep diverses visualitzacions i no pot entrar en l'avaluació de si aquest trànsit és genuí o no. Si no teniu una forta presència a les xarxes socials o no heu realitzat SEO correctament, és possible que hagueu convertit en víctima de spam de referència de Google Analytics. Inspeccioneu acuradament si heu desenvolupat els enllaços d'entrada correctament o no. I si no teniu els enllaços d'entrada i encara obteniu moltes vistes, el vostre trànsit és fals i no legítim.

Lisa Mitchell, la Gerent d'èxit de clients de Semalt , sap com lluitar contra l'spam de referència i aquí comparteix alguns problemes pràctics - manage it servers san jose.

El correu brossa de Google Analytics no és més que una espoliació de decepció quan es tracta d'executar un negoci per a tota la vida. Els robots poden ajudar-vos a rastrejar el vostre lloc, però mai no podeu obtenir vendes o ingressos de l'AdSense. A més, no podeu beneficiar-vos dels serveis de seguiment de Google ja que esteu patint spam d'anàlisi. Això pot generar greus impactes en les dades que percebeu, bloquejar les tendències i els patrons del vostre lloc i obtenir-ne un percentatge de percentatge de rebots. Els robots d'Analytics poden fer-se en una gran quantitat que és impossible de fer front a les petites empreses..Per exemple, si heu rebut moltes visites i visites durant aquesta setmana, i mai no va fer cap SEO, llavors és víctima d'aquest problema i s'haurà de desfer del més aviat possible .

Spotting referral spam

Alguns dels llocs web de correu brossa us permeten localitzar-los, els millors seo -offer, 100dollars-seo i altres similars. És fàcil detectar-los perquè les seves URL estan presents a Internet. La compra de serveis de SEO des d'una empresa fiable és l'única opció per a la vostra supervivència a Internet. Si teniu un comerciant digital, demaneu-li que detecti el correu brossa de referències i desactiveu-lo el més aviat possible. Els llocs web maliciosos solen ser legítims, i podeu localitzar-los mitjançant enllaços aleatoris i correus electrònics falsos. Si algú t'atrapa a través dels correus electrònics, i et demana que faci clic als enllaços que proporcioneu, hauríeu de mantenir-vos allunyats d'ells. Malauradament, el correu brossa d'Analytics és diferent i molt més complicat de detectar que l'spam de referència. Sempre que vegeu referències de llocs web freemoneyonline o similars, és millor tancar les seves finestres i esborrar la memòria cau.

Detenció del correu brossa de referència

Una vegada que hàgiu identificat l'spam de referència, el següent pas és evitar que els informes de Google Analytics es arrosseguen. Els filtres són una manera senzilla d'aturar-los. Podeu crear tants filtres com sigui possible per evitar que es registrin visites de correu brossa a Google Analytics. D'altra banda, podeu obtenir visualitzacions no filtrades que permetin al vostre lloc rebre només un trànsit legítim. La vista de prova, d'altra banda, és una còpia de visualitzacions no filtrades on podeu afegir diversos filtres a les vostres anàlisis per fer proves. Per últim, podeu optar per l'opció de visualització mestra que prova els vostres filtres i que funciona automàticament per realitzar les vostres tasques.

November 29, 2017