Back to Question Center
0

Semalt: Com i per què necessites bloquejar la teva adreça IP a Google Analytics

1 answers:

És possible rebre centenars o fins i tot milers de visualitzacions en una publicació del bloc i, tot i això, no aconsegueixen rebre contactes ni comentaris sobre el mateix. Un lloc web pot indicar que ha estat vist per diversos espectadors, però la resposta en termes de comentaris i contactes indiquen una altra cosa. Això es produeix en un compte de Google Analytics. Les dades que mostren la resposta de l'espectador es coneix com dades d'informes. Les dades dels informes poden ser inexactes si l'adreça IP del compte de Google Analytics no està bloquejada.

Per obtenir dades precises d'informació, és essencial que l'adreça IP que s'utilitza diàriament en un lloc web ha de bloquejar-se. És bo que un lloc web rebi un bon nombre de punts de vista. Podríem tenir la temptació de pensar que si un lloc web indica que rep diverses visualitzacions, es pot aconseguir més recaptes d'anuncis. Al contrari, aquest no és el cas perquè les dades de l'informe no són exactes si l'adreça IP d'aquest lloc web no reflecteix el fet. Per tant, l'ús d'aquestes dades per convèncer un potencial anunciant pot ser enganyós. És millor aconseguir una petita quantitat d'espectadors d'un lloc web les estadístiques són fiables, com saber què fan quan visiten aquest lloc web que, rebent un munt d'espectadors les intencions no estan clarament definides.

És possible bloquejar una adreça IP si se segueix aquest senzill procediment, explicat per Ryan Johnson, el Director Comercial superior de Semalt.

Pas 1: Identificació de l'adreça IP

La majoria de les persones passen llargues hores a les computadores i no tenen cap pista sobre la seva adreça IP. Per esbrinar l'adreça IP, només cal que Google "quina és la meva adreça IP?" A partir dels resultats, el número que es mostrarà a la part superior de la pàgina és l'adreça IP. És important memoritzar aquest número si no, es pot anotar per a futures referències.

Pas 2: inici de sessió

El següent pas és iniciar una sessió al compte de Google Analytics que voleu bloquejar l'adreça IP .

Pas 3: Selecció del compte

Després d'iniciar sessió al compte de Google Analytics, el següent és seleccionar el compte que voleu bloquejar l'adreça IP .

Pas 4: selecció de l'enllaç d'administració

Un cop seleccionat el compte, heu de moure a l'extrem superior dret de la pantalla i feu clic a l'enllaç Administrador .

Pas 5: selecció de filtres

Una vegada que s'ha obert l'enllaç Administrador, s'haurà de seleccionar l'opció "Tots els filtres" de la secció del compte.

Pas 6: Seleccioneu un filtre nou

El següent pas és fer clic a Nou filtre. Al camp Nom, es pot seleccionar el nom desitjat per a l'adreça IP. El filtre ja definit i l'opció "Exclou" han d'estar marcats. El segon menú desplegable s'ha de canviar i escriure com a "trànsit des de l'adreça IP" i el tercer desplegable no s'ha modificat. L'adreça IP de la cerca de Google s'hauria d'introduir al camp corresponent, seguit de seleccionar el perfil disponible i afegir-lo. El pas final és desar-lo.

Una vegada que s'ha desat, l'adreça IP s'ha bloquejat correctament dels informes Source .

November 28, 2017